mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Aljoša Bagola o trenutku, ko se je odločil, da bo premagal izgorelost

11. 12. 2019; 10.00
Avtor: K.M.
iva krajnc aljosa bagola 2 sašo radej

Iva Krajnc Bagola (v družbi Aljoše Bagola) foto: M24

Slovenski kreativni direktor in mož igralke Ive Krajnc Bagola v svoji prvi knjigi odpira dušo in bralcem razkriva močan del svojega zasebnega življenja. Vedno nasmejani Bagola je tako spregovoril o svojih največjih demonih, zdaj pa tudi razkril, kdaj se je odločil, da bo vse v redu.

Knjiga Aljoše Bagola Kako izgoreti ... in vzeti življenje v svoje roke je v dobrih dveh tednih skoraj povsem razprodana, prvi ponatis pa že počasi prihaja na prodajne police. Zakaj tak uspeh? Najverjetneje zaradi različnih stvari. Aljoša je eden izmed najbolj prepoznavnih slovenskih oglaševalcev, že nekaj let je poročen s prepoznavno slovensko igralko Ivo Krajnc Bagola, v knjigi govori o aktualni temi - izgorelosti, hkrati pa v njej razgalja svojo intimo. Na uradni predstavitvi knjige v Cankarjevem domu, kjer so ga podprli tako Iva, družinski člani kot tudi številni prijatelji, pa je Aljoša povedal še nekoliko več. Med drugim je razkril tudi, kdaj se je odločil, da bo stanje izgorelosti premagal. 

Iva Krajnc Bagola z možem Aljošo in hčerjo Sofio. foto: M24

Zgodilo se je, ko je bil v svojih najbolj mračnih trenutkih sam s hčerko Sofio, ki se je igrala s kockami in več kot očitno občutila njegovo stisko. "Sofia stara dve in pol je dvignila glavo, me pogledala, prijela za roko in rekla: 'Ati, jada te imam.' To je bilo tako, o moj bog, ko se je to zgodilo, sem vedel, da bo vse v redu, ker sem se v tistem trenutku odločil, da bo vse v redu, ker kot si rekla, nobenega otroka ne bi smelo tako skrbeti za svoje starše, predvsem pa ne pri teh letih," je Aljoša razkril povezovalki večera Bernardi Žarn. 

prejšnji članek
Alfi se bo letos silvestrovanju odpovedal
Svet slavnih
Alfi se bo letos silvestrovanju odpovedal
naslednji članek
V PRODAJI: AKTUALOV DAN ŽENA 2020!
Svet slavnih
V PRODAJI: AKTUALOV DAN ŽENA 2020!