bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska pevka s tem spet navdušila

11. 12. 2019; 07.00
Avtor: K.M.
gaja prestor 7 sašo radej

Gaja Prestor foto: M24

Devetnajstletnica predstavlja še eno mojstrovino.

Vsestranska mlada umetnica je svojo zvezdo v slovenskem glasbenem prostoru prižgala že s prvo skladbo 'To je kar imam' v letu 2018.


Po poletni skladbi 'Najino nebo' in lanskoletni uspešnici 'Decembra' je Gaja pripravila novo avtobiografsko izpovedno pesem 'Le tebe rabim'.
»Pesem je nastala, ko sem imela res slab dan. S fantom sem prvič prišla v konflikt, nato sem le odšla v spalnico, vzela kitaro in začela pisati. Pesem se je kar zlila na papir. Naslednji dan sem demo verzijo poslala Žanu, ki je takoj pripravil 'nor' aranžma in se že ob prvem poslušanju zaljubila vanjo,« je Gaja povedala o pesmi, ki jo je posnela v Lenartu, v studiu Žana Serčiča s katerim sodeluje že od prvega singla.

'Le tebe rabim' je bila spisana v dveh urah, vendar pa je zato toliko dlje časa trajalo snemanje. Nova skladba Gaji pomeni zelo veliko, saj opisuje njen notranji dvoboj, ki ga doživlja vsak dan. »Pesem govori o boju med mojo zavestjo in podzavestjo,« je povedala mlada glasbenica: »Od malih nog pogosto sanjam. Zelo realistične, podrobne in dolge sanje. Spomnim se lahko prav vsakega detajla. Sanje pogosto izvirajo iz mojih strahov, da bom ostala sama in izgubila vse kar imam rada. Včasih so občutki tako močni, da jih prenašam v realno življenje. Vendar imam čudovitega partnerja, ki me vedno pomiri in reši iz spirale temačnih misli. Očitno njega oziroma njegovo ljubezen rabim, da sem lahko taksna kot sem.«

Videospot je bil posnet na ulicah prestolnice in v stanovanju snemalca Pina Gašperšiča zgolj v enem dnevu ob asistenci mladega Toma Kavčiča. Za čudovito pričesko in ličila pa je poskrbela Gaja sama.

prejšnji članek
Slovenca polfinalista belgijskih talnetov
Svet slavnih
Slovenca polfinalista belgijskih talnetov
naslednji članek
To je uspešnica, ki je obnorela Slovenijo
Svet slavnih
To je uspešnica, ki je obnorela Slovenijo