princ harry Svet24.si

Princ Harry se je spravil na paparace

usodna odločitev Dobra karma

Tako vaš rojstni datum vpliva na sprejemanje ...

Pamela Anderson, Jon Peters Svet24.si

Pamela Anderson se je skrivaj poročila

grosuplje, streljanje, 21.-1 Svet24.si

Krvava drama v Grosupljem: 44-letnik umoril ...

ženska Dobra karma

Zdravila za dobro počutje, ki so brezplačna: ...

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj takole uživa v vročem Dubaju

Vesna Janković Njena.si

Strta Vesna Janković - izgubila je očeta

Tanja in Rene ujeta na romantični večerji
| V.M.

Tanja in Rene ujeta na romantični večerji

Tanja in Rene na večerji, Osebni arhiv

Čeprav se je zdelo, da med njima vlada zamera, sta v zunanjem svetu zgladila vsa nesoglasja. Na Obali sta se denimo pred dnevi mudila v vlogi romantičnega para. Razkrivamo celotno ozadje …

Udeleženca letošnjega šova Kmetija Tanja Balanbanić in Rene Šantić sta minuli konec tedna preživela v Izoli, natančneje v hotelu Cliff Belvedere, kjer sta na lastni koži okusila številna wellnes razvajanja in pod budnim očesom kamere nastopila kot romantični par. »Delovni skok na obalo je bil to, z Renejem sva imela profesionalno promocijsko fotografiranje, nič zasebnega oz. romantičnega se ni odvilo med nama,« se smeji Tanja in dodaja, da sta se super zabavala in za konec skočila še v Trst.

Kaj pa napetost, ki jo je bilo med njima opaziti preden je zapustila posestvo? »Šova je konec, nobenih zamer ni med nama, super se razumeva,« je sklenila Tanja, ki ima zaradi natrpanega urnika komajda kaj časa zase. V službi ima namreč polne roke dela, poleg tega pa dežujejo številne promocijske ponudbe, ki jih dopolnjuje še z lastnimi idejami.