venera Dobra karma

Tedenski horoskop: lahko si spremenite usodo, če ...

2_nuša rojs Svet24.si

Fatalna Nuša Rojs zaradi prirojene skolioze ...

marta kos anze logar Reporter.si

Zunanji minister Anže Logar zaščitil bivšo ...

Soča Svet24.si

Starša dečka, ki je utonil v Soči: “CSD nama ...

ZGO2019384558587231003 Necenzurirano

Otroci revolucije iz Tacna #kolumna

IMG_20200723_101912 Odkrito.si

Ivan Gale: Gotovo bom v prihodnosti bolj ...

fotka_pivka Njena.si

Najboljši okusi se začnejo z najboljšo izbiro ...

Tanja in Rene ujeta na romantični večerji
| V.M.

Tanja in Rene ujeta na romantični večerji

Tanja in Rene na večerji, Osebni arhiv

Čeprav se je zdelo, da med njima vlada zamera, sta v zunanjem svetu zgladila vsa nesoglasja. Na Obali sta se denimo pred dnevi mudila v vlogi romantičnega para. Razkrivamo celotno ozadje …

Udeleženca letošnjega šova Kmetija Tanja Balanbanić in Rene Šantić sta minuli konec tedna preživela v Izoli, natančneje v hotelu Cliff Belvedere, kjer sta na lastni koži okusila številna wellnes razvajanja in pod budnim očesom kamere nastopila kot romantični par. »Delovni skok na obalo je bil to, z Renejem sva imela profesionalno promocijsko fotografiranje, nič zasebnega oz. romantičnega se ni odvilo med nama,« se smeji Tanja in dodaja, da sta se super zabavala in za konec skočila še v Trst.

Kaj pa napetost, ki jo je bilo med njima opaziti preden je zapustila posestvo? »Šova je konec, nobenih zamer ni med nama, super se razumeva,« je sklenila Tanja, ki ima zaradi natrpanega urnika komajda kaj časa zase. V službi ima namreč polne roke dela, poleg tega pa dežujejo številne promocijske ponudbe, ki jih dopolnjuje še z lastnimi idejami.