Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Rene na operacijski mizi

13. 12. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
Rene Žunič operacija2

Rene pred operacijo foto: Osebni arhiv

Včeraj še ni prav dobro vedel, kakšen poseg ga čaka, danes zjutraj pa se že odvija operacija, tekom katere mu bodo namestili bypass na predelu desne noge.

Partner Barovca Nejca Reka, Rene Žunič, je po odmevnem homofobnem napadu zaradi komplikacij ponovno pristal v bolnišnici. Konec preteklega tedna so ga urgentno hospitalizirali zaradi prekinjenega dotoka krvi v desni nogi, ki je postala bela, hladna, prsti pa modrikasti. Ker je bil tudi utrip zelo šibak, je postalo hitro jasno, da Reneja čaka operacijski poseg.

Minuli teden je Rene preživel v bolnišnici, kjer si je belil glavo s tem, kaj se bo zgodilo in ali si lahko sploh obeta, da bo praznike preživel ob svojih najdražjih. Včeraj ga je zdravstveno osebje obvestilo, da mu bodo v predelu desne noge naredili bypass, ob čemer je bil 35-letnik nekoliko šokiran, saj tovrstnega posega ni pričakoval.

Reneja so v operacijsko sobo odpeljali danes, ob osmi uri zjutraj, njegov partner Nejc in vsi, ki mu stojijo ob strani, pa močno stiskajo pesti in upajo, da bo njihov borec kmalu čil, zdrav in na nogah.

prejšnji članek
Kaj se je po snemanju zgodilo med Lucijo in Denisom?
Svet slavnih
Kaj se je po snemanju zgodilo med Lucijo in Denisom?
naslednji članek
Razgaljena in vroča Indira zanetila splet
Svet slavnih
Razgaljena in vroča Indira zanetila splet
#nasazenazenska
nasazenazenska