janja-lakner-anžin, boštjan-anžin Dobra karma

Slovenski televizijec v Beogradu na lastni koži ...

astrologija horoskop znaki Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 3. avgusta

peter ceferin pl Reporter.si

Megaškandal slovenskega pravosodja: odvetnik ...

neurje Svet24.si

Oranžno opozorilo za zahodno polovico države, ob...

ZGO2019384558587231003 Necenzurirano

Otroci revolucije iz Tacna #kolumna

Rajko Dujmić Odkrito.si

Nekdanji vodja Novih Fosilov še vedno v komi

Mijo Matić 1 Njena.si

Sanjski Mijo navdušil z golim videom

Kaj se ji dogaja po Kmetiji? Sta s fantom še skupaj?
| Vesna Meško

Kaj se ji dogaja po Kmetiji? Sta s fantom še skupaj?

Sara Rutar danes, Dejana photo

Sara nima časa za sanjarjenje, saj svoje sanje raje aktivno izpolnjuje. Je pa ni na cedilu pustila niti njena intuicija, že v šovu je namreč vedela, da se je njeno razmerje znašlo na prelomni točki …

Sara Rutar je v letošnjem šovu Kmetija postregla s številnimi kuharskimi pustolovščinami. Gledalci smo slednje z zanimanjem spremljali prek malih ekranov, zato nas je zanimalo, kaj se ji na poslovnem področju dogaja po koncu snemanja resničnostne oddaje. Ji je kuhanje pred malimi ekrani odprlo nove poti? »Že pred šovom sem bila na polno zasedena, zato ni bilo kaj drugega za pričakovati, kot to, da me bodo ob prihodu domov že čakali novi izzivi in novi kulinarični podvigi,« nam je zaupala Sara, ki je zadovoljna, da ima polne roke dela.

Kaj pa se dogaja na ljubezenskem področju? V eni izmed izpovedi je denimo spregovorila o ljubezni do svojega fanta in omenila, da čuti, da sta na točki v razmerju, ko je potrebno bodisi storiti naslednji korak ali pa se posloviti. Kaj je prinesel dvomesečni predah? Je danes njuna ljubezen še trdnejša? »Ja res je, dejansko sem začutila da sva na eni prelomnici v življenju in nisem se motila. Čas bo pokazal svoje, to je vse, kar lahko v tem momentu izdam,« nam je še povedala Sara.