Michael Schumacher Svet24.si

Razkritje: Schumacher niti približno ni več tak,...

usodna odločitev Dobra karma

Tako vaš rojstni datum vpliva na sprejemanje ...

Pamela Anderson, Jon Peters Svet24.si

Pamela Anderson se je skrivaj poročila

grosuplje, streljanje, 21.-1 Svet24.si

Krvava drama v Grosupljem: 44-letnik umoril ...

matthew perry 1 Dobra karma

Srhljivo! Kaj se v resnici dogaja s Chandlerjem?!

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj takole uživa v vročem Dubaju

Vesna Janković Njena.si

Strta Vesna Janković - izgubila je očeta

Kaj se ji dogaja po Kmetiji? Sta s fantom še skupaj?
| Vesna Meško

Kaj se ji dogaja po Kmetiji? Sta s fantom še skupaj?

Sara Rutar danes, Dejana photo

Sara nima časa za sanjarjenje, saj svoje sanje raje aktivno izpolnjuje. Je pa ni na cedilu pustila niti njena intuicija, že v šovu je namreč vedela, da se je njeno razmerje znašlo na prelomni točki …

Sara Rutar je v letošnjem šovu Kmetija postregla s številnimi kuharskimi pustolovščinami. Gledalci smo slednje z zanimanjem spremljali prek malih ekranov, zato nas je zanimalo, kaj se ji na poslovnem področju dogaja po koncu snemanja resničnostne oddaje. Ji je kuhanje pred malimi ekrani odprlo nove poti? »Že pred šovom sem bila na polno zasedena, zato ni bilo kaj drugega za pričakovati, kot to, da me bodo ob prihodu domov že čakali novi izzivi in novi kulinarični podvigi,« nam je zaupala Sara, ki je zadovoljna, da ima polne roke dela.

Kaj pa se dogaja na ljubezenskem področju? V eni izmed izpovedi je denimo spregovorila o ljubezni do svojega fanta in omenila, da čuti, da sta na točki v razmerju, ko je potrebno bodisi storiti naslednji korak ali pa se posloviti. Kaj je prinesel dvomesečni predah? Je danes njuna ljubezen še trdnejša? »Ja res je, dejansko sem začutila da sva na eni prelomnici v življenju in nisem se motila. Čas bo pokazal svoje, to je vse, kar lahko v tem momentu izdam,« nam je še povedala Sara.