Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dvojčka Klobasa v glasbenem prvencu?

14. 12. 2019; 07.00
Avtor: K.M.
Klobasa, Zupan
Dvojčka Jan in Tilen Klobasa, tekmovalca Kmetije, sta prvič nastopila v glasbenem videospotu. Bila sta posebna gosta ekipe Hitradio Antena, ki jih je povabila k sodelovanju.

Voditelji Anteninega zajtrka, Jean Frbežar, Jerica Zupan in vajenec Matic Herceg vsak četrtek izdajo nov gverilski cover. Tokrat so posneli pesem z naslovom Kje je moj blok, priredbo uspešnice Robina Schulza, All this love. Posebna gosta v videospotu sta bila dvojčka Klobasa.

»Tega snemanja sem se zelo razveselila, bilo je zelo zabavno. Upam, da bomo še kaj zakuhali skupaj. Ljudje imajo o njiju različna mnenja. Ampak resničnostni šov ne more biti pokazatelj, kdo v resnici si. Sta zelo lepo vzgojena, čustveno inteligentna, iskrena, navihana in zelo zabavna. Okoli njiju veje pozitivna energija in upam, da bomo o njiju slišali tudi po šovu. Mi pa ostajamo prijatelji,« je navdušeno dejala Jerica.

Jan in Tilen Klobasa sta navdušena nad Jerico Zupan. foto: Hitradio Antena

»Midva sva zelo počaščena, da sva lahko del Anteninega gverilskega coverja. Bilo je zelo zabavno in smešno, še posebej zaradi najinega petja, saj nimava nobenega posluha (smeh). Izpadlo je zelo dobro, ekipa je odštekana, kar je najboljše in odlično smo se ujeli,« je povedal Jan, ki ne skriva navdušenja nad Jerico.

»Če bi me vprašali zdaj, ko je konec leta, kaj bi izpostavil skozi celo leto, bi rekel Jerico. Ona je spoznanje leta, s Tilnom jo obožujeva. Zelo sva vesela, da sva jo spoznala, mislim, da so pred nami večji skupni projekti,« je sklenil Jan.

Kako sta se odrezala v coverju, pa si poglejte v videoposnetku.

prejšnji članek
Nicole Richie se vrača na kmetijo
Resničnostni šovi
Nicole Richie se vrača na kmetijo
naslednji članek
Kaj se dogaja? Sta to Irena Vrčkovnik in Nuša Derenda?
Svet slavnih
Kaj se dogaja? Sta to Irena Vrčkovnik in Nuša Derenda?