franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska pevka noče ven, želi samo ostati doma

14. 12. 2019; 05.00
Avtor: K.M.
Anja_Kotar_HouseParty_print_007

Anja Kotar foto: Jani Ugrin (Botanični vrt Sežana)

Zabavna pesem o občutkih, ki so zagotovo poznani vsem!

Anja Kotar tokrat predstavlja skladbo House Party, ki je v prvih tednih po izidu dosegla že več kot 50.000 predvajanj na Spotifyu. Novo skladbo spremlja tudi videospot, ki je bil posnet v Botaničnem vrtu Sežana, priznani Youtube kanal VEVO pa ga je uvrstil na seznam Incoming POP Playlist.

»Pesem sem napisala pred nekaj meseci, ko sem se odločila, da si bom privoščila prijeten večer doma. Oblekla sem svoj najljubšo haljo ter si naročila pico in pripravila čokoladne rozine. Usedla sem se na kavč in začela pregledovati Netflix, da bi ugotovila, kaj bom gledala. Medtem ko sem pregledovala različne možnosti in jedla čokoladne rozine, me je prešinila ideja o šaljivi pesmi: 'Nočem ven, želim samo ostati doma. Oblekla bom najljubšo haljo in se zabavala sama.' Čez nekaj trenutkov sem ugotovila, da besede zvenijo kot prava pesem, zato sem hitro stekla do klavirja in dokončala skladbo, ki jo predstavljam pod naslovom 'House Party',« je o novi skladbi povedala Anja. 

Anja piše zasanjane, ambiciozne in iskrene pop skladbe o sodobnih odnosih, konceptih in čustvih. Ustvarila je svojo znamko bleščečega in hkrati vznemirljivega elektropopa, ki ga predstavlja danes.

Anjino glasbo so podprli glasbeni portali, kot so The Line of Best Fit, The Music Connection in CelebMix, nedavno pa je prejela tudi nagrado Best Pop Song v sklopu tekmovanja American Songwriting Awards. Z besedili, ki se elegantno prepletajo v pop melodije, Anja ustvarja edinstveno glasbo, ki jo zvesto spremlja že 25.000 oboževalcev in sledilcev na Instagramu.

prejšnji članek
Kaj se dogaja? Sta to Irena Vrčkovnik in Nuša Derenda?
Svet slavnih
Kaj se dogaja? Sta to Irena Vrčkovnik in Nuša Derenda?
naslednji članek
Lepotni recepti: Zrele banane odlične za kožo
Moda&Lepota
Lepotni recepti: Zrele banane odlične za kožo