KRISTINA STRAŠEK Dobra karma

'Lahko bi vedeževala sama sebi, a si nikoli'

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 1. junija

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

rok furlan xx Necenzurirano

Kralj betona bo moral pred sodnika

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

branko cvek Njena.si

Ljubezen po domače: Branka osvojila vztrajna ...

Ksenija iz Kmetije izgubila bitko z rakom
| V.M.

Ksenija iz Kmetije izgubila bitko z rakom

Počivaj v miru, draga Ksenija., POP TV

Zadnje obdobje je bilo zanjo tako grenko, da smo podrobnosti raje zadržali zase in spoštovali njeno zasebnost. A kljub upanju, da bo premagala grdo bolezen, se slednje žal ni zgodilo. Ksenija Sešel je preminila danes, okrog ene ure popoldne.

Udeleženka resničnostnega šova Kmetija 2019 Ksenija Sešel se je Sloveniji predstavila kot velika borka, saj je na posestvu vztrajala kljub temu, da so se v dneh bivanja na slavni kmetiji pojavile zaskrbljujoče bolečine. Gledalcem je v oddaji razkrila, da je prebolela raka na materničnem vratu, nikomur pa se niti sanjalo ni, da se je zanjo v času snemanja resničnostnega šova začela že druga bitka s smrtonosno boleznijo.

Spanje v kajži in bitka v areni sta njeno počutje precej poslabšali, sledili so dnevi počitka, nato pa spopadanje z novicami, ki so ji ponovno spodnesle tla pod nogami. Ker so pred tem odkrili ponoven pojav bulice, je sledila magnetna resonanca in čakanje na rezultate, ob čemer se je Ksenija zavila v molk. Izvidi namreč niso bili vzpodbudni, 35-letnica pa se je želela z bitko spopasti sama, daleč proč od oči javnosti.

Minuli teden je Ksenija preživela v bolnišnici v komi. Vseskozi smo močno stiskali pesti, da bi se le odvilo drugače. Vse do zadnjega smo verjeli, da ji bo uspelo. A žal iz kroga njenih bližnjih nismo dočakali lepih novic.  Z žalostjo v srcu vam tako sporočamo, da je danes izgubila bitko s pljučnim rakom. Tako kot je obljubila, se je borila do zadnjega, a žal je bila smrtonosna bolezen močnejša. Kljub močni veri in neusahljivi pozitivni energiji je za večno zaspala.

Vsem domačim in najdražjim izrekamo iskreno sožalje.