zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mirko Mayer ni več voditelj Planetovih poročil

16. 12. 2019; 05.00
Avtor: K.M.
planet1800_novica

Valentina Plaskan in Mirko Mayer foto: Planet TV

Zakaj ga ob 18. uri ne boste več gledali na malih ekranih in kdo ga bo nadomestil?

Planet TV je danes sporočil, da se z mesta voditelja večernih poročil umika Mirko Mayer. Od danes dalje bo namreč ob voditeljici Valentini Plaskan v oddaji Planet 18 sedel izkušeni novinar Igor Krmelj, Mirko pa se bo v celoti posvetil delu odgovornega urednika infomativnega programa.

"Po skoraj šestih letih v studiu mi je letošnja jesen prinesla kup novih izzivov. Od začetka oktobra poleg vodenja opravljam tudi delo odgovornega urednika informativnega programa Planet TV, nedavno pa sem prevzel še naloge glavnega urednika spletnega portala Siol.net," pravi Mirko Mayer, ki se bo v celoti posvetil delu odgovornega urednika in uresničevanju ambicioznih ciljev, ki smo jih zastavili za oba medija. "Pred kamero me bo nasledil izkušeni kolega Igor Krmelj. Najine poti se križajo že vrsto let, zato dobro vem, kakšno novinarsko širino premore in da bo ob kredibilnem podajanju resnih novic pokazal tudi svojo največjo dodano vrednost – pristen stik z našimi gledalci."

Planet 18 ostaja na sporedu od ponedeljka do petka ob 18. uri, med novostmi pa je tudi nova rubrika Trendi, ki prinaša uporabne nasvete ter zanimiv pregled dogajanja na družabni sceni in bo na sporedu ob ponedeljkih, prvič že nocoj. "Že nocoj pa pokažemo tudi nekaj novosti v sami podobi oddaje, ki prinaša kredibilno vsebino po meri gledalca," še dodaja Mirko Mayer.

prejšnji članek
Luka Basi postal taksist?
Svet slavnih
Luka Basi postal taksist?
naslednji članek
Kako do boljšega zdravja z jabolčnim kisom?
Zdravje
Kako do boljšega zdravja z jabolčnim kisom?