favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Olala, kako frajerskega očeta ima Poskočni Dejan!

18. 12. 2019; 11.00
Avtor: V.M.
dejan z mamo in očetom

Dejan z mamo in očetom foto: Blaž Sluga

Spoznajte starša Dejana Krajnca, člana priljubljene zasedbe Poskočni Muzikantje …

Za Dejana Krajnca je letošnji december še posebej pester. Ne le zaradi nastopov, pač pa tudi dobrodelne akcije #nivsevfrizuri s katero želi otrokom pričarati lepše praznike. V nedeljo je tako za višji, dobrodelni cilj ostal brez svoje znamenite pričeske, kar pa ga ne navdaja z žalostjo, ravno nasprotno, zaradi dobrih del je namreč njegovo srce srečnejše.

Je pa Poskočni Dejan po kar nekaj letih prvič slavil rojstni dan gologlav. Včeraj je namreč dopolnil 26 let, ob čemer je svojim spletnim prijateljem predstavil starša, ki sta ga vzgojila v tako srčnega človeka in mu bila ves čas za velik vzor.

"Pravje, da Vam predstavim mami Nives in atija Dragota, ki sta mi v življenju omogočila prav vse. Čas hitro beži in kljub moji norosti, ljubezen med nami še vedno ostaja.Vsaka želja in čestitka, ki jo danes prejmem, je hkrati pohvala za moja zlata starša. Sta velika človeka, občudovanja vredna, moja vzornika! Hvala, ker sta, takšna kot sta. Pa še moje darilo za Vas, naj Vam poklonim misel: Življenje hoče, da živimo svojo osebno legendo," je Dejan ob koncu dneva strnil svoje misli na družbenem omrežju, poleg pa objavil skupno fotografijo, na kateri je z modno podobo še posebej izstopal pevčev oče Drago.

prejšnji članek
V Dramo prihajajo kritiško opevane Grmače
Svet slavnih
V Dramo prihajajo kritiško opevane Grmače
naslednji članek
Tomi Meglič uradno pokazal novo ljubezen?
Svet slavnih
Tomi Meglič uradno pokazal novo ljubezen?