mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se Luka Lampret vrača v šov Kmetija?

24. 12. 2019; 11.00
Avtor: Vesna Meško
finale-kmetije-2019

Luka Lampret foto: Aljoša Kravanja

Simpatičnemu Luki Lampretu se je zmaga v šovu Kmetija izmuznila iz rok, a zaradi tega ni prav nič žalosten in razočaran. Ponosen je na svoje dosežke in smeje se napoveduje, da se bo naslednjič odvilo drugače …

Luka Lampret je tudi v resničnem življenju zelo prijeten in do ušes nasmejan mladenič. Čeprav je v izjavah občasno godrnjal čez igro dvojčkov Klobasa, ju danes s širokim nasmehom potreplja po rami in glasno pove, da jima lahko za celotno taktiko zgolj čestita.

Luka Lampret foto: POP TV

Luka, najprej čestitke za uvrstitev v superfinale. Povej mi iskreno, si si ob vstopu na Kmetijo mislil, da boš ostal na posestvu vse do konca resničnostne igre?

Čeprav sem doma govoril, da bom 100 - odstotno prišel do konca, tega v resnici nisem zares mislil in čutil. Ko sem vstopil na Kmetijo, se dejansko sploh nisem zavedal, kje sem in kaj počnem. Vse skupaj sem si nekako vzel bol za šalo, kot za res.

Kaj pa kasneje, je pričela rasti v tebi želja, da bi vendarle lahko osvojil denarno nagrado ali si imel do vsega skupaj prizemljen odnos?

Sprva mi je bilo vseeno za denar, ker sem prišel po novo izkušnjo. Ampak proti koncu, mi je pa zmaga vedno bolj dišala.

Finale Kmetije 2019 foto: Aljoša Kravanja

Dejansko bi lahko postal zmagovalec Kmetije 2019, če se ti ne bi zmaga za las izmuznila. Si bil zelo razočaran, ker temu ni bilo tako?

Mislim, da glede tega, kaj bi bilo, če bi bilo, ne zna nobeden odgovoriti. In se ne obremenjujem s tem, zadovoljen in ponosen sem, da sem prišel tako daleč. Naslednjič pa zmagam!

Kakšni so danes tvoji občutki do Janove in Tilnove igre?

Mislim da sta dvojčka v igri pokazala, da sta psihično res močna, poleg tega pa sta imela veliko prednost, ker sta bila dva. Dejansko sta vse tekmovalce vrtela okoli prsta. Jan svoje zaveznike na svoj način, Tilen pa ostale na svoj. Danes jima tako lahko le rečem: 'vsa čast!'

Še zadnji spomin na Kmetijo 2019. foto: POP TV

Luka Lampret se je trudil po svojih najboljših močeh, a Jan Klobasa je bil zanj očitno le premočen nasprotnik.

Luka Lampret se je trudil po svojih najboljših močeh, a Jan Klobasa je bil zanj očitno le premočen nasprotnik. foto: POP TV

Luka Lampret

Luka Lampret foto: POP TV

Luka Lampret

Luka Lampret foto: POP TV

prejšnji članek
Romihovi božič preživijo s starimi starši
Svet slavnih
Romihovi božič preživijo s starimi starši
naslednji članek
Velika prelomnica: Selitev in odhod v Avstralijo
Svet slavnih
Velika prelomnica: Selitev in odhod v Avstralijo
#obraziavenija
obraziavenija