Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vračata se Helena Blagne in Nace Junkar

20. 12. 2019; 08.00
Avtor: K.M.
PUH_4110
Spet bosta zapela skupaj.

Tik pred novim letom bo še posebno bleščeča tudi oddaja Pri Črnem Petru, na oder se vračata tudi Helena Blagne in Nace Junkar, za piko na i pa bo poskrbel Andrej Bergant iz legendarnih Fantov s Praprotna.
Ekipa oddaje Pri Črnem Petru bo tik pred novim letom poskrbela za najbolj bleščečo in razkošno zabavo doslej. Zadnja oddaja bo prava glasbena poslastica, v kateri bodo svoje glasove in talente v prav posebnih duetih združili vrhunski slovenski glasbeniki. Helena Blagne bo znova zablestela v družbi Naceta Junkarja, prav posebno zabavo prirejata Domen Kumer in Dejan Vunjak, srca pa bosta ogrela romantično razpoložena Manca Špik in Isaac Palma, ki bo nastopil tudi z Modrijani.

Jan Plestenjak bo nastopil v družbi Cota, Modrijanov in Poskočnih muzikantov, medtem ko bodo Čuki združili moči najprej s Kvatropirci, nato pa še z Modrijani – in to je le delček zanimivih kombinacij in presenetljivih nastopov Pri Črnem Petru, kjer bo za posebno glasbeno presenečenje poskrbela tudi ekipa oddaje. Za piko na i pa bo brez dvoma poskrbel legendarni Andrej Bergant iz skupine Fantje s praprotna, ki bo z vsemi nastopajočimi zapel Slakovega Čebelarja.

"Stalni obiskovalci gostilne Pri Črnem Petru bodo imeli medtem obilo preglavic, med katerimi najbolj izstopa ta, ali bo imel lastnik gostilne Angelo za silvestra odprto ali ne," nam je povedala Jasna Kuljaj. Novinar Regon bo medtem skušal omizju vsiliti prav posebne silvestrske kanapejčke s posebnimi sestavinami, ki obračajo želodec: to so čisto prave kobilice, murnčki in črvi.

prejšnji članek
Drugi superfinalist je postal …
Resničnostni šovi
Drugi superfinalist je postal …
naslednji članek
Bo Brad Pitt božič preživel le s tremi od šestih otrok?
Svet slavnih
Bo Brad Pitt božič preživel le s tremi od šestih otrok?
#nasazenazenska
nasazenazenska