rok snežič, Anita Peček Stramšak
Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana Đuđić?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Megan Fox po petih letih spet z možem

25. 12. 2019; 05.00
Avtor: K.M.
meghan fox, brian austin green

foto: Profimedia

Slovita hollywoodska zakonca, 33-letna Megan Fox in 46-letni Brian Austin Green, se zelo redko skupaj pojavljata na javnih dogodkih.

Igralca, ki sta znana po tem, da svojo zasebnost skrivata kot kača noge, sta se nazadnje skupaj udeležila dobrodelne prireditve A Night of Generosity, ki se je zgodila decembra 2014! No, po petih letih premora pa je parček, ki je poročen že skoraj deset let, ponovno poziral na rdeči preprogi, in sicer na losangeleškem dobrodelnem dogodku Fight4TheAmazon. Kdor je zaradi njunih redkih skupnih nastopov na uradnih dogodkih domneval, da sta se razšla, se je torej zmotil.

Megan Fox in Brian Austin Green foto: Profimedia

No, res pa je, da je bilo razmerje Megan in Briana nekoč precej viharno. Leta 2004 sta se zaljubila, leta 2006 zaročila, leta 2009 pa razšla. Ljubezenska iskrica med njima je ponovno preskočila v začetku leta 2010 in 24. junija istega leta sta se na Havajih poročila. A tudi v zakonu jima ni šlo vse po načrtih in Megan je po neki hujši krizi leta 2015 vložila zahtevo za ločitev. Ker očitno ne moreta drug brez drugega, pa je zahtevo kmalu umaknila. Danes sta ponosna starša treh sinov, sedemletnega Noaha Shannona, petletnega Bodhija Ransoma in triletnega Journeyja Riverja. Brian ima iz nekdanjega razmerja z 51-letno igralko Vanesso Marcil še sina Kassiusa, ki je letos dopolnil 17 let.

prejšnji članek
Jurij Zrnec zaradi Aleksandre postal boljši človek
Svet slavnih
Jurij Zrnec zaradi Aleksandre postal boljši človek
naslednji članek
Mehgan in Harry razočarala, Kate in William spet navdušila
Svet slavnih
Mehgan in Harry razočarala, Kate in William spet navdušila