nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tomi Meglič: Najlepše je druženje in ustvarjanje

25. 12. 2019; 08.00
Avtor: K.M.
Gušti in Tomi

Gušti in Tomi foto: Promocijski material

Prvaka domačega pop 'n' rolla Tomi Meglič in Gušti sta z odličnim štartom cikla 1NA1 kolegom postavila letvico zelo visoko, navdušila pa tudi kot zabavna pripovedovalca zgodb.

"Dvakrat sva razprodala SiTi Teater, s tem, da ljudje niso vedeli kaj bodo sploh dobili. Najlepša plat tega projekta je sicer druženje in ustvarjanje, zame pa je bila to tudi priložnost, da sem vadil inštrument, kar malo zanemarjam. Zdaj sem vadil sam in z Guštijem do te mere, da upava iti sama na oder, ne da bi se skrivala za drugimi inštrumenti," pravi Tomi, Gušti pa dodaja: "V ta projekt sva šla, ker nama je to fajn. Nisva se obremenjevala s tem ali bova nastopila enkrat ali večkrat, če pa se že lotiš česa takega, narediš kot najbolje znaš, in lepo je videti, da je to ljudem všeč."

Uro in pol dolgo glasbeno popotovanje sta stkala iz hitov, ki sta jih napisala za Big Foot Mamo in Siddharto, prav posebna zgodba pa sta dve pesmi, ki ju je v originalu pela Polona Kasal, odlično pa zvenita tudi v novi interpretaciji, v kateri si z mokrimi lasmi džins brez spodnjih hlač oblači Tomi. Mojstra, ki ju je na prvencu v dvorani spremljal tudi naraščaj, sta sicer omenjala tremo, a ni bilo videti, da bi kaj dosti vplivala na njuno interpretacijo.

Gušti in Tomi foto: Marko Alpner


Odlična muzika pa je bila pravzaprav le polovica tistega, s čimer sta pesnika, pevca in glasbenika navdušila do zadnjega kotička nabit SiTi Teater. Verjetno sta še bolj presenetila s pogovorom, ki je bil tako zabaven in uigran, da bi kdo utegnil pomisliti, da je zrežiran. A sta nam zatrdila, da je bilo vse spontano, zgrajeno le na par opornih točkah. Skratka, prvenec je bil odličen, publika navdušena, če ste ostali brez kart, stisnite pesti še za kakšno ponovitev, ne spreglejte pa tudi ostalih štirih poslastic.

prejšnji članek
Svoji hčerkici bi rad zapustil boljši in lepši svet
Svet slavnih
Svoji hčerkici bi rad zapustil boljši in lepši svet
naslednji članek
Tekmovalka šova Zvezde plešejo za praznike v novi hišo
Življenjski slog
Tekmovalka šova Zvezde plešejo za praznike v novi hišo
#nasazenazenska
nasazenazenska