pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tina Turner še vedno dobiva ljubezenska pisma

26. 12. 2019; 12.00
Avtor: TJ
tina 1

Tina Turner foto: Profimedia

Pevka in igralka Tina Turner je že 33 let v razmerju s 63-letnim Nemcem Erwinom Bachom, nekdanjim direktorjem glasbene založbe, ki ji še vedno piše ljubezenska pisma.

Zvezdnici, ki je novembra dopolnila okroglih 80 let, se zdi to zelo romantično, zato se je o tej temi razpisala na Facebooku in Instagramu, kjer je objavila tudi fotografijo enega od pisem: »Z Erwinom sva skupaj že več kot 30 let in še vedno mi piše ljubezenska pisma. Ali ni to romantično? To pismo je del moje velike rojstnodnevne knjige, saj bi z Erwinom svojo ljubezen rada delila z vami. Največja sreča mojega življenja je to, da ga imam ob sebi.« Tina, ki že več let uživa v mirnem življenju ob Züriškem jezeru, je o svojem razmerju prvič javno spregovorila leta 2013, ko je dahnila usodni da. »Prispela sem na letališče, ko je k meni pristopil mlad in privlačen moški, ki me je objel in prijazno pozdravil.

Tina Turner foto: Reuters

Ni bil klasični lepotec, videti je bil neobičajno in dobro hkrati,« je Tina, ki je v svoji bogati karieri prodala več kot 200 milijonov nosilcev zvoka, takrat dejala v intervjuju z Oprah Winfrey in dodala, da je takoj vedela, da gre za ljubezen na prvi pogled.

prejšnji članek
Zaključek božične turneje Dražena Zečića in Marka Škugorja v Zagorju!
Svet slavnih
Zaključek božične turneje Dražena Zečića in Marka Škugorja v Zagorju!
naslednji članek
VABLJENI: Praznično Zagorje ob Savi: 29. - 31. december!
Svet slavnih
VABLJENI: Praznično Zagorje ob Savi: 29. - 31. december!