Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana radijska voditeljica se je v taksiju grela z Luko Basijem

29. 12. 2019; 06.30
Avtor: RA
Luka Basi spot video insert

Anita Gošte na poti v taksi. foto: Radio Aktual

Voditeljica na Radiu Aktual, Anita Gošte, se s pevcem Luko Basijem pozna že dlje časa. Pravi, da imata veliko skupnega, predvsem slovensko srce in dalmatinsko dušo. Zato je bila izjemno vesela in presenečena, da so se njune poti znova združile.

Nekega lepega dne je sedela v radijskem uredništvu, kjer se je ukvarjala z Aktualovo lestvico najpopularnejših jugo pesmi Jadranskih 10, ki jo pripravlja in vodi. »V trenutku, ko sem prišla do zmagovalnega mesta, na katerem je bil Luka in njegova Meta, sem dobila njegov sms. Povabil me je, če bi nastopila v njegovem videospotu,« je navdušeno povedala Anita.

»Vabilo je bilo zame nepričakovano, najprej je bil šok, potem pa velika čast. Luki sem hvaležna. En dan prej smo uskladili garderobo, potem pa je vse potekalo zelo naravno. Še pred tem smo se povezali z njegovo ekipo, z delom nje v kratkem pripravljamo tudi večji dobrodelni koncert za otroke s posebnimi potrebami,« je dejala voditeljica.

Antia Goštev družbi Luke Basija in Marka Škugorja. foto: Radio Aktual

Luka je spot snemal v Ljubljani, na Obali in v Zagrebu, Anita pa je svoje kadre posnela v Portorožu. »Snemali smo v poznih večernih urah. Takrat je bilo ravno obdobje mraza in minusa. Ob tem lahko samo rečem, da sem najbolj vzljubila tisti kader, ko mi je taksist Luka odprl vrata in sem se lahko usedla v ogrevan taksi,« je v smehu še dejala priljubljena radijka.

prejšnji članek
Vroč in zabaven Silvestrski pozdrav
Svet slavnih
Vroč in zabaven Silvestrski pozdrav
naslednji članek
Za božič je njen dom lep in dišeč
Svet slavnih
Za božič je njen dom lep in dišeč