stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kako so se od starega leta poslovili znani obrazi?

1. 1. 2020; 05.00
Avtor: V.M.
kodri

Silvestrovanje foto: Pexels

Vsak po svoje, pa vendar ne tako drugače od vseh ostalih. Nenazadnje smo vsi v srcih prižgali goreče želje in si zaželeli zdravja, sreče, veselja in ja, tudi ljubezni.

Včeraj smo se v prazničnem vzdušju poslovili od leta 2019 in se veselili skoka v novo leto, ki vsakokrat znova vzbuja romantične občutke po snovanju lepših dni. Tudi znani obrazi so se poveselili ob jedači, pijači in glasbi. Nekateri ob prijetnem kramljanju, drugi ob plesu in glasnem prepevanju. Utrinke silvesterskega večera so mnogi delili na družbenih omrežjih, ob tem pa nanizali še vrstice polne srčnih želja, zahval in upanja na svetlejšo prihodnost. Nekaj zanimivih utrinkov dodajamo v objavo.

Srečno, dragi bralci. Naj bo leto 2020 do vas prijazno.

View this post on Instagram

Naredimo si tako, da bo leto, ki prihaja sr(e)čno! ⁣✨?⁣ ⁣⁣ Veselimo se vsake nove priložnosti, cenimo ljudi, ki nam barvajo življenje, negujmo prava prijateljstva in se oddaljimo od negative. ☝️Bodimo hvaležni za vse kar imamo, ne sekirajmo se na zalogo in se večkrat opomnimo, da najlepše stvari v življenju ???? stvari. ?⁣ ⁣ Brigajmo se zase, dovolimo si kakšen neodgovorjen klic in "??" več in sprejmimo vse vzpone in padce za nekaj kar nas bogati in dela boljše, izkušenejše.⁣?⁣ ⁣ Žur je pot do sanj! ✨ Naj se vam jih uresniči ravno toliko, da boste še vedno ohranili hrepenenje in strast.⁣ Do dela, športa, branja, rasti...do življenja! ❤️⁣ ⁣ Srečno! ?⁣ ⁣ Midva. • #newyear #soon #finalcountdown #celebration #2020 #bringiton

A post shared by Špela Grošelj (@spelagroselj) on

View this post on Instagram

Happy New Year to everyone?????

A post shared by Andrej Skufca&Melinda (@andrejmelinda_official) on

prejšnji članek
Kronično utrujena Špela Močnik
Svet slavnih
Kronično utrujena Špela Močnik
naslednji članek
Otroške postelje
Odnosi
Otroške postelje