favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Preobrazba zmedene Lene!

7. 1. 2020; 12.00
Avtor: V.M.
lena

Spremljali bomo Lenino preobrazbo. foto: Ksaver Šinkar

Na Voyo se vrača priljubljena originalna serija LP Lena. Tokrat boste lahko spremljali njeno preobrazbo, čas je namreč za nekoliko bolj odraslo življenje.

V prvi sezoni smo simpatično zmedeno Alenko Prešern – Leno spoznali v obdobju študentskega življenja med absurdnimi pripetljaji, nekonvencionalnimi situacijami in razburljivimi prijatelji. V drugi sezoni se podaja po poti zrelejšega in bolj odgovornega odnosa do sebe, do partnerjev in svojih najbližjih. Ji bo uspelo?

Producenta serije Lp, Lena Eva Tomazin in Žan Žveplan napovedujeta, da bo zgodba v drugi sezoni še bolj dinamična in napeta: »Druga sezona serije LP, Lena ostaja zvesta svoji drzni in hudomušni pripovedni strukturi, le da tokrat dobimo vpogled v življenje milenjicev skozi prizmo štirih različnih parov. Lena in prijatelji tako z veliko žlico zajamejo realnost, ki jo ponuja odraslo življenje – in hkrati padejo v prav vsako izmed pasti, ki jim jih pri tem nastavi.«

Spremljali bomo Lenino preobrazbo. foto: Ksaver Šinkar

In kaj ob prihodu druge sezone meni glavna igralka Sara Dirnbek?

»Lena bo v prihajajoči sezoni čutila posledice svojih preteklih odločitev in dejanj. Trudila se bo, da bi popravila stare napake, a pri tem napravila še nekaj novih. Še naprej jo bodo zabavali in tolažili njeni prijatelji, srečala pa se bo tudi z ljudmi, ki bodo pomembno zaznamovali njeno življenje in jih gledalci še ne poznajo. Lena bo zaskrbljena, skrbna, delavna, navihana, krivična, zabavna, naveličana, živahna. Njena pot v odraslost se torej nadaljuje in Lena je vedno skoraj na cilju.«

Spremljali bomo Lenino preobrazbo. foto: Ksaver Šinkar

Znanim obrazom se pridružujejo novi liki

Ob Leni bomo tudi v drugi sezoni srečali že znane obraze Mašo Grošelj v vlogi zveste prijateljice, Miha Rodmana, Zalo Ano Štiglic, Jurica Marčeca, Jana Bučarja, ki se v vlogi Jana znajde v zvezi z Leno. Na poti soočanja s posledicami in dejanji bodo Leno spremljali še Nejc Cijan Garlatti, Peter Frankl, Miha Možina, Vesna Kuzmić in novi obrazi: Uroš Smolej v vlogi psihoterapevta, Desa Muck v vlogi ekstravagantne Zaline mame, Primož Vrhovec v vlogi Leninega nadrejenega ter Silva Čušin.

Spremljali bomo Lenino preobrazbo.

Spremljali bomo Lenino preobrazbo. foto: Ksaver Šinkar

prejšnji članek
Tarot napoved: kar je bilo v letu 2019, v 2020 nima vstopa!
Zdravje
Tarot napoved: kar je bilo v letu 2019, v 2020 nima vstopa!
naslednji članek
Tekmovalka Kmetije pokazala veliko gole kože
Resničnostni šovi
Tekmovalka Kmetije pokazala veliko gole kože