stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lady Gaga: Večkrat sem bila posiljena

8. 1. 2020; 05.00
Avtor: K.M.
lady gaga

Lady Gaga foto: Reuters

Ameriška glasbenica je v čustvenem intervjuju z eno in edino Oprah spregovorila o spolnem nadlegovanju, škodovanju sami sebi in posledicah, ki jih občuti še danes.

Lady Gaga je v najbolj čustvenem intervjuju do zdaj iskreno spregovorila o travmatičnih izkušnjah, ki so pestile njeno odraščanje, zaradi katerih naj bi posledice čutila še danes. Predvsem v smislu post travmatskega stresa, zaradi katerega naj bi tedensko čutila hude tudi telesne bolečine, zaradi katerih je redno tudi podvržena zdravljenju. 

"Ko sem bila stara devetnajst let, sem bila večkrat posiljena. V zadnjih letih sem bila zaradi svoje kariere večkrat travmatizirana, ampak sem preživela in še naprej vztrajam," je iskreno spregovorila Stefani Joanne Angelina Germanotta, profesionalno znana kot Lady Gaga. "Imam post travmatski stres, soočam se s kronično bolečino. Na odziv je tedensko del mojega življenja. Sem na zdravilih, imam številne zdravnike. Tako sem preživela." Opisala je tudi stanje, v katerem se znajde, zaradi post travmatskega stresa. "Počutim se tako, kot takrat, ko so me odvrgli na koncu ulice, ko so me mesece posiljevali. Nekoč sem doživela psihični zlom in to je bila najhujša stvar v mojem življenju. Moje telo se je ugasnilo, nisem razumela, kaj se dogaja."

prejšnji članek
Vlogerka in glasbenik zdaj v vlogi voditeljev
Svet slavnih
Vlogerka in glasbenik zdaj v vlogi voditeljev
naslednji članek
Kako se izogniti zgrešenim modnim nakupom?
Svet slavnih
Kako se izogniti zgrešenim modnim nakupom?
#nasazenazenska
nasazenazenska