samanta-kegl Svet24.si

24-letno Samanto starša vsak dan nosita po ...

025mv Gotar Dobra karma

»Podrla sva tabu starejša ženska – mlajši moški«

hocevar4 Svet24.si

33 let že dela z otroki s posebnimi potrebami

tenk Svet24.si

Največja težava slovenske vojske: zgrešeni ...

ženska Dobra karma

Povezava: zdravljenje in pojmovanje skritega jaza

Anja Baš Njena.si

Slovensko pevko kritizirali, ker kaže ...

silvija pokrajac Njena.si

Silvia po lepotnem posegu: 'Brez tega sem grda!'

Sanjski moški: Kdo je 'čudaška' Maja?
| V.M.

Sanjski moški: Kdo je 'čudaška' Maja?

Maja Đukanović, RTL

Kdo je Maja Đukanović v resnici?

Majo Đukanović so sotekmovalke v šovu Sanjski moški že zelo kmalu označile za precej čudaško dekle, hkrati priznale, da s svojim vedenjem in odzivi popestri dogajanje. Maja je namreč zanimiv in hkrati nenavaden lik, brez katerega bi bila oddaja zagotovo manj zanimiva. In medtem ko lahko na malih ekranih spremljamo njene nerodne poskuse zalezovanja in zapeljevanja, preverimo še, kaj je zaupala hrvaškim medijem.

Foto: RTL - Maja Đukanović

Maja šteje 29 let, po izobrazbi pa je medicinska sestra in fizioterapevtka. Delo v svojem poklicu jo osrečuje, ker pa je zelo ambiciozna, si želi uspeti tudi na področju mode. Njene sanje so namreč, da bi ustvarila lastno znamko oblačil in parfum.

Če bi nase pogledala skozi svoje oči, bi se opisala kot zabavno, iskreno, temperamentno in trmasto žensko. In zakaj se je pravzaprav znašla v oddaji Sanjski moški? Kaj jo je vzpodbudilo, da je izpolnila prijavnico? »V šov sem se prijavila, ker me je zanimalo, če me boste resnično poklicali. No, imela pa sem tudi nekaj prostega časa,« je pojasnila ustvarjalcem oddaje in na vprašanje, ali si želi postati zvezda, samozavestno odgovorila, da je zvezda že sama po sebi.