Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kmetija: Adrijana in Lucija poglobili prijateljske vezi

10. 1. 2020; 07.45
Avtor: V.M.
adrijana-in-lucija

Adrijana in Lucija foto: Osebni arhiv

Adrijana Štribl in Lucija Kolar Lipovšek sta več kot zgolj sotekmovalki iz minule sezone resničnostnega šova Kmetija. Med njima se je namreč razvilo pristno prijateljstvo, ki ga krepita tudi s skupnimi dogodivščinami.

Žarometi resničnostnega šova so ugasnili, strasti se počasi umirjajo tudi na spletu, tekmovalci pa so tudi že pošteno zakorakali v realno življenje, daleč proč od brneče kamere. Med nekaterimi člani so se odnosi povsem ohladili, drugi ohranjajo stike in pristen odnos, tretji pa prijateljske vezi še poglabljajo, saj so spoznali, da jim je poletje v Vučji Gomili podarilo mnogo več kot zgolj nova poznanstva. Poleg Jana in Tanje sta denimo svoj odnos poglobili tudi Adrijana Štribl in Lucija Kolar Lipovšek, ki sta pred dnevi skupaj ustvarjali nove spomine in se zabavali pri utrjevanju prijateljskih vezi.

Adrijana je Luciji razkazala sotesko Bistriški vintgar. foto: Osebni arhiv

Dekleti sta se namreč odpravili na zimsko potepanje, prvi dan sta krenili na Roglo, drugi dan pa sta obiskali Bistriški vintgar. »Šli sva malo na sneg in pogledati, kako se je kaj spremenilo moje nekdanje delovno mesto, naslednji dan pa sem Luciji pokazala kraj, kjer si nabiram energijo, ko sem na tleh. Tam sva se lahko še bolje spoznali in med nama se je razvilo odkrito prijateljstvo,« pojasnjuje Adrijana, Lucija pa veselo doda, da se v njeni družbi zelo dobro počuti, saj nanjo ne gleda kot na najstnico, ampak kot na odraslo osebo.

»Adrijana je tiste vrste oseba, ki jih imam rada ob sebi. Je direktna, simpatična, vedno nasmejana in pozitivno nora, skratka nikoli dolgočasna in vedno pripravljena na akcijo. Hvaležna sem za vse iskrene pogovore, ustvarjene spomine in dogodivščine,ki jih doživljam v njeni družbi. S tem, da mi pokaže svoje skrite kotičke sreče in miru, mi hkrati daje občutek, da mi zaupa in da ji najino prijateljstvo resnično nekaj pomeni,«je klepet zaključila simpatična Lucija, ki se navkljub mladosti zaveda, kako pomembno je, da imamo ob sebi ljudi, ki nas slišijo in čutijo tudi tedaj, ko nebo ni obsijano s soncem.

Adrijana in Lucija

Adrijana in Lucija foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Jana Koteska: 'Veš, ni dobro, da se ves čas smejiš …'
Svet slavnih
Jana Koteska: 'Veš, ni dobro, da se ves čas smejiš …'
naslednji članek
Sanjski moški: Kdo je 'čudaška' Maja?
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Kdo je 'čudaška' Maja?