reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jana Koteska: 'Veš, ni dobro, da se ves čas smejiš …'

10. 1. 2020; 08.30
Avtor: V.M.
2_jana koteskA POLETJE

jana koteska foto: osebni arhiv

Jana je pred časom prejela precej ozkogleden nasvet …

Mnogo ljudi z negodovanjem spremlja dobrovoljne ljudi. Zdi se, kot da širok nasmeh v njih prebuja nezadovoljstvo s samim seboj. A vzrok za človekovo vedrino se včasih skriva v boleči življenjski preizkušnji, zaradi katere drugače gledajo na svet in se veselijo vsakega dne posebej. Tudi manekenka in stilistka Jana Koteska danes na življenje gleda z vedrino in širokim nasmeškom na obrazu, bitka z rakom jo je namreč obogatila s spoznanji, kaj je v življenju res pomembno.

Jana Koteska. foto: Osebni arhiv

Je biti preprosto srečen, da si živ, res tako napačno? Seveda ne, zato naj vas opazke, kakršno je prejela Jana, nikar ne odvrnejo od rožnatega pogleda na svet okoli sebe. Tudi sama priznava, da doživlja široko paleto čustev, na kar je ponosna, saj so tako solze, kot smeh izraz notranje moči.

»'Veš, ni dobro, da se ves čas smejiš in si dobre volje,' mi je enkrat modroval moj 'prijatelj'. Oh, tisti, ki me res poznajo, vedo, da se tudi zjočem lahko v hipu. Iskreno izražati svoja čustva ni znak nemoči, nasprotno. V zadnjem intervjuju so me spraševali, kaj je zame uspeh: '... če si zdrav, opravljaš delo, ki te veseli, imaš pristne odnose, da lahko greš vsako noč mirno spat in se zbudiš vesel, ker samo si,'« je Jana svoje misli strnila v zapis na družbenem omrežju.

prejšnji članek
Nina Šušnjara z nadarjeno sestro v nove zmage
Svet slavnih
Nina Šušnjara z nadarjeno sestro v nove zmage
naslednji članek
Kmetija: Adrijana in Lucija poglobili prijateljske vezi
Svet slavnih
Kmetija: Adrijana in Lucija poglobili prijateljske vezi