nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nina Šušnjara z nadarjeno sestro v nove zmage

10. 1. 2020; 09.15
Avtor: V.M.
Nina in Maja Šušnjara

Nina in Maja Šušnjara foto: osebni arhiv

Modna oblikovalka Nina Šušnjara ne skriva navdušenja nad vznemirljivim projektom, v katerega je zakorakala s svojo sestro Majo, ki predstavlja pomemben del njenega življenja …

Nina in Maja Šušnjara sta sestri, ki ju povezuje mnogo več kot zgolj krvno sorodstvo. »Maja je pač legenda. Je moja najboljša prijateljica, moja druga mami in hkrati sorodna dušica ... vse skupaj zapakirano v eno čudovito osebo,« opisuje sestro in mojstrico ličenja nadarjena Nina, ki je pravzaprav svojo desetletno kariero pričela snovati prav z Majo ob boku.

»Zdi se mi, da je to lepa simbolika. V teh 10-ih letih sem oblikovala kar nekaj kolekcij, vsaka meni zelo osebna, delala in sodelovala pa sem tudi s kar nekaj znamkami, ki so raznolike, unikatne, pomembne, predvsem pa so me ogromno naučile. Med drugim prilagajanja. Vem, da rečem to za vsako sodelovanje, ki ga lansiramo, ampak tole zadnje je daleč moje najljubše. Sodelovanje z mojo sestro. Najino sodelovanje je zame posebno zato, ker deliva iste vrednote, prihajava iz istega gnezda in imava enako jedro. Hkrati pa sva si karakterno zelo različni. Ena ob drugi sva se naučili predvsem sprejemanja drugačnosti in razumevanja. Verjameva, da se unikatnost skriva v nas in smo precej več kot le naš videz, 'ki je češnja na vrhu torte', bi rekla najina mami in občutek, da lahko to mentaliteto na najini delavnici deliva z vami, je tako dober ... tako pomirjujoč,« je Nina nagovorila publiko na družbenem omrežju in hkrati povabila spletne prijatelje na prav posebno delavnico za ženske, ki potrebujejo pomoč pri iskanju lastnega osebnega sloga.

maja šušnjara

maja šušnjara foto: revija zvezde

prejšnji članek
Harry in Meghan ob rojstnem dnevu čestitala Kate
Svet slavnih
Harry in Meghan ob rojstnem dnevu čestitala Kate
naslednji članek
Jana Koteska: 'Veš, ni dobro, da se ves čas smejiš …'
Svet slavnih
Jana Koteska: 'Veš, ni dobro, da se ves čas smejiš …'