Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Riya postaja velika najstniška vzornica

14. 1. 2020; 05.00
Avtor: V.M.
patricija-štifter

Patricija v kombinezonu z njenim prepoznavnim logotipom - RIYA. foto: Osebni arhiv

Pevka in plesalka Patricija Štifter, ki sliši na umetniško ime Riya, je minuli konec tedna osupnila nad množico najstnikov, ki so jo obiskali na srečanju tiktokarjev. 'Počutila sem se kot najstniški idol! Bilo je noro in nepozabno.'

Patricija Štifter  je mlado nadarjeno dekle, ki se poskuša uveljaviti v svetu glasbe in plesa. A ne na račun podpore v glasbeni družini, svetlolaska je namreč trdno odločena, da jo bo do uspeha privedla marljivost, predanost in trdna vera vase. Hčerka Aleksandre Popović, ki jo poznamo kot soprogo črnogorskega pevca Danijela Popovića, je bila namreč vzgojena v skromnem duhu, z obilo empatije in z modrostjo, da je potrebno za dosego cilja vztrajati in nemalokrat stisniti zobe.

Patricija na snemanju videospota. foto: Metka Komatar DRUMLIFE production

Patricija tako veselo razpira jadra in sledi svojim sanjam, ki jih je poleg nastopov s plesno skupino Impulz Dance Studio pričela plesti tudi na priljubljenem družabnem omrežju TikTok. Tam je namreč opozorila nase z video vsebinami, na katerih poje in pleše in tako s svojim talentom skrbi za zabavo med spletnimi zidovi. Da ima pravzaprav zajetno število oboževalcev, se svetlolasi Riyi ni niti sanjalo - na srečanju 'tiktokarjev' v City Parku je namreč doživela pravi šok, saj se je tja zgrnilo toliko mladine, da je sprva od presenečenja ostala brez besed.

Patricija Štifter na dogodku, kjer so se zbrali priljubljeni tiktokarji. foto: Osebni arhiv

»Počutila sem se kot najstniški idol, kot je bil denimo Bieber na začetku svoje kariere, ali pa kot Soy Luna in podobni. Fotografiranje, dajanje avtogramov, ples, objemi. Toliko ljudi je bilo, da so morali priti varnostniki, da so pazili na vse. Bilo je noro in nepozabno. Hvala vsem, ki ste prišli iz vse Slovenije in naredili nepozaben dan. Riya se bo za vas še naprej trudila« je svoja čustva strnila v spletni zapis Patricija, ki na svoji poti veliko svojega časa posveča tudi dobrodelnim nastopom.

Patricija je bila nad najstniki povsem navdušena. foto: Osebni arhiv

Patricija Štifter

Patricija Štifter foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Takole s hčerko uživa Jasna Kuljaj
Svet slavnih
Takole s hčerko uživa Jasna Kuljaj
naslednji članek
Kuhinjo popestrite z bakreno posodo
Zdravje
Kuhinjo popestrite z bakreno posodo