Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

naslovnica izmajlova2 Svet24.si

Pred tremi leti je njen poklic visel na nitki, ...

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Riya postaja velika najstniška vzornica
| V.M.

Riya postaja velika najstniška vzornica

Patricija v kombinezonu z njenim prepoznavnim logotipom - RIYA., Osebni arhiv

Pevka in plesalka Patricija Štifter, ki sliši na umetniško ime Riya, je minuli konec tedna osupnila nad množico najstnikov, ki so jo obiskali na srečanju tiktokarjev. 'Počutila sem se kot najstniški idol! Bilo je noro in nepozabno.'

Patricija Štifter  je mlado nadarjeno dekle, ki se poskuša uveljaviti v svetu glasbe in plesa. A ne na račun podpore v glasbeni družini, svetlolaska je namreč trdno odločena, da jo bo do uspeha privedla marljivost, predanost in trdna vera vase. Hčerka Aleksandre Popović, ki jo poznamo kot soprogo črnogorskega pevca Danijela Popovića, je bila namreč vzgojena v skromnem duhu, z obilo empatije in z modrostjo, da je potrebno za dosego cilja vztrajati in nemalokrat stisniti zobe.

Foto: Metka Komatar DRUMLIFE production - Patricija na snemanju videospota.

Patricija tako veselo razpira jadra in sledi svojim sanjam, ki jih je poleg nastopov s plesno skupino Impulz Dance Studio pričela plesti tudi na priljubljenem družabnem omrežju TikTok. Tam je namreč opozorila nase z video vsebinami, na katerih poje in pleše in tako s svojim talentom skrbi za zabavo med spletnimi zidovi. Da ima pravzaprav zajetno število oboževalcev, se svetlolasi Riyi ni niti sanjalo - na srečanju 'tiktokarjev' v City Parku je namreč doživela pravi šok, saj se je tja zgrnilo toliko mladine, da je sprva od presenečenja ostala brez besed.

Foto: Osebni arhiv - Patricija Štifter na dogodku, kjer so se zbrali priljubljeni tiktokarji.

»Počutila sem se kot najstniški idol, kot je bil denimo Bieber na začetku svoje kariere, ali pa kot Soy Luna in podobni. Fotografiranje, dajanje avtogramov, ples, objemi. Toliko ljudi je bilo, da so morali priti varnostniki, da so pazili na vse. Bilo je noro in nepozabno. Hvala vsem, ki ste prišli iz vse Slovenije in naredili nepozaben dan. Riya se bo za vas še naprej trudila« je svoja čustva strnila v spletni zapis Patricija, ki na svoji poti veliko svojega časa posveča tudi dobrodelnim nastopom.

Foto: Osebni arhiv - Patricija je bila nad najstniki povsem navdušena.