hiša 5
Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto poplavljenih: »Cilj ni samo streha nad glavo«

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zgodile so se spremembe, na katere so vsi čakali

14. 1. 2020; 09.15
Avtor: V.M.
rene in nejc

Nejc Rek in Rene Žunič foto: Osebni arhiv

Rene Žunič, katerega ime je polnilo časopisne stolpce v zvezi z odmevnim homofobnim napadom, ima končno vzpodbudnejše novice …

Partnerja Nejca Reka, Reneja Žuniča, je izpostavljanje in prizadevanje za LGBT pravice skorajda pahnilo v prerano smrt. Krutemu napadu neznancev je nato sledila prava zdravstvena kalvarija, tekom katere so se strokovnjaki borili za njegovo zdravje in si prizadevali, da bi nekoč lahko živel brez bolečin.

Po zadnji operaciji, ko so mu v desno nogo vstavili bypass in po hudih bolečinah, ki so sledile v po operativnem obdobju, pa nam Rene končno lahko sporoči tudi bolj vesele novice. Kot pojasnjuje, je njegovo počutje občutno boljše, zaradi česar njegovo življenje ni več omejeno zgolj na bolniško posteljo.

»Bolečine so večinoma izginile, zaboli me le pri hitrih gibih ali če se denimo poskušam vleči na levo stran,« pove in nadaljuje, da sedaj poskuša okrepiti svojo fizično moč, ki je v zadnjih mesecih precej oslabela. »V fitness seveda še ne smem, napor bi bil namreč prekomeren, zato hodim na sprehode. Tako počasi in vztrajno delam na izboljšanju kondicije,« nam zaupa Žunić, ki pa žal nima dobrih novic na področju odkrivanja napadalcev. Policisti namreč slednjih še niso odkrili, Rene pa tudi počasi opušča vero v pravico, ki se je je oklepal v zadnjih mesecih. Na lastni koži je namreč okusil, da je utopično verjeti v dobro, kadar je tehtnica na strani močnejših.

Rene okreva po operaciji.

Rene okreva po operaciji. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Sabina Mlakar: 'Končno se je moje življenje obrnilo na bolje!'
Svet slavnih
Sabina Mlakar: 'Končno se je moje življenje obrnilo na bolje!'
naslednji članek
Bychkova objavila družinsko fotografijo in razkrila veliko novico
Svet slavnih
Bychkova objavila družinsko fotografijo in razkrila veliko novico