Aleksander Lukašenko
Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod premestil več bataljonov

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

William in Harry skupaj zanikala boleče govorice

14. 1. 2020; 08.00
Avtor: K.M.
princ william, princ harry, meghan markle, kate middleton

William, Harry, Meghan in Kate. foto: Profimedia

Po objavi, da se Harry in Meghan oddaljujeta od kraljeve družine, so se še zaostrile govorice o tem, da naj bi bila v sporu predvsem dolga leta povezana brata.

Že nekaj časa se pojavljajo govorice, da naj bi Meghan Markle razdelila dolga leta močno povezana brata. Na govorice se načeloma nista odzivala, če izvzamemo splošen odziv princa Harryja na »lažna poročanja v številnih rumenih medijih«. Po sporočilu, da se bosta Harry in Meghan vsaj delno ločila od kraljeve družine, pa so številni otoški mediji začeli poročati, da naj bi bil vsega kriv William, ki naj bi bil do mlajšega brata napadalen, in da sta brata popolnoma sprta, da William Harryju ne želi dati niti roke, kaj šele, da bi ga objel.
»Kljub jasnim zanikanjem je bila v britanskem časopisu v ponedeljek objavljena lažna zgodba s špekulacijami o razmerju med vojvodo Susseškim in vojvodo Cambriškim. Za brata, ki se tako čustveno lotevala vprašanj, povezanih z duševnim zdravjem, je uporaba tako provokativnega jezika žaljiva in potencialno škodljiva,« sta povedala v prvi skupni izjavi za javnost po več mesecih dejanskega izogibanja skupnim trenutkom v javnosti.

prejšnji članek
Monogamija je njegov največji dosežek
Svet slavnih
Monogamija je njegov največji dosežek
naslednji članek
Rebeka Dremelj na zanimiv način pokazala hči
Svet slavnih
Rebeka Dremelj na zanimiv način pokazala hči
#nasazenazenska
nasazenazenska