samanta-kegl Svet24.si

24-letno Samanto starša vsak dan nosita po ...

025mv Gotar Dobra karma

»Podrla sva tabu starejša ženska – mlajši moški«

hocevar4 Svet24.si

33 let že dela z otroki s posebnimi potrebami

tenk Svet24.si

Največja težava slovenske vojske: zgrešeni ...

ženska Dobra karma

Povezava: zdravljenje in pojmovanje skritega jaza

Anja Baš Njena.si

Slovensko pevko kritizirali, ker kaže ...

silvija pokrajac Njena.si

Silvia po lepotnem posegu: 'Brez tega sem grda!'

William in Harry skupaj zanikala boleče govorice
| K.M.

William in Harry skupaj zanikala boleče govorice

William, Harry, Meghan in Kate., Profimedia

Po objavi, da se Harry in Meghan oddaljujeta od kraljeve družine, so se še zaostrile govorice o tem, da naj bi bila v sporu predvsem dolga leta povezana brata.

Že nekaj časa se pojavljajo govorice, da naj bi Meghan Markle razdelila dolga leta močno povezana brata. Na govorice se načeloma nista odzivala, če izvzamemo splošen odziv princa Harryja na »lažna poročanja v številnih rumenih medijih«. Po sporočilu, da se bosta Harry in Meghan vsaj delno ločila od kraljeve družine, pa so številni otoški mediji začeli poročati, da naj bi bil vsega kriv William, ki naj bi bil do mlajšega brata napadalen, in da sta brata popolnoma sprta, da William Harryju ne želi dati niti roke, kaj šele, da bi ga objel.
»Kljub jasnim zanikanjem je bila v britanskem časopisu v ponedeljek objavljena lažna zgodba s špekulacijami o razmerju med vojvodo Susseškim in vojvodo Cambriškim. Za brata, ki se tako čustveno lotevala vprašanj, povezanih z duševnim zdravjem, je uporaba tako provokativnega jezika žaljiva in potencialno škodljiva,« sta povedala v prvi skupni izjavi za javnost po več mesecih dejanskega izogibanja skupnim trenutkom v javnosti.