vaga love Dobra karma

V zraku je jasno vabilo, da se odprete poletni ...

Meghan Markle, Archie Svet24.si

Meghan se pritožuje, da je Archie preslaven

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Naši levici se je dokončno ...

koroanvirus, aplikacija, sledenje, nadzor Svet24.si

Čakanje na delo se lahko še podaljša. Sledilna ...

avdo-avdić Necenzurirano

Hrvaški obveščevalci delajo z Janševimi ljudmi...

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

marijana-batinić Njena.si

Skrušena Marijana Batinić: 'pretresena sem'

William in Harry skupaj zanikala boleče govorice
| K.M.

William in Harry skupaj zanikala boleče govorice

William, Harry, Meghan in Kate., Profimedia

Po objavi, da se Harry in Meghan oddaljujeta od kraljeve družine, so se še zaostrile govorice o tem, da naj bi bila v sporu predvsem dolga leta povezana brata.

Že nekaj časa se pojavljajo govorice, da naj bi Meghan Markle razdelila dolga leta močno povezana brata. Na govorice se načeloma nista odzivala, če izvzamemo splošen odziv princa Harryja na »lažna poročanja v številnih rumenih medijih«. Po sporočilu, da se bosta Harry in Meghan vsaj delno ločila od kraljeve družine, pa so številni otoški mediji začeli poročati, da naj bi bil vsega kriv William, ki naj bi bil do mlajšega brata napadalen, in da sta brata popolnoma sprta, da William Harryju ne želi dati niti roke, kaj šele, da bi ga objel.
»Kljub jasnim zanikanjem je bila v britanskem časopisu v ponedeljek objavljena lažna zgodba s špekulacijami o razmerju med vojvodo Susseškim in vojvodo Cambriškim. Za brata, ki se tako čustveno lotevala vprašanj, povezanih z duševnim zdravjem, je uporaba tako provokativnega jezika žaljiva in potencialno škodljiva,« sta povedala v prvi skupni izjavi za javnost po več mesecih dejanskega izogibanja skupnim trenutkom v javnosti.