Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pravljičnih sedem let bo okronala s poroko

19. 1. 2020; 12.00
Avtor: NOVA
anja-susič, suska

/ foto: osebni arhiv

Voditeljica Anja Susič Suska, ki skupaj z Gregorjem Mavrom in Simonom Kovačem zbuja poslušalce najbolj poslušanega radia na Goriškem, Radia Robin, bo po sedmih letih zveze skočila v zakonski stan. Njen fant jo je namreč zaprosil na božično jutro.

Takrat je sedela na kavču in odpirala praznične pakete, nato pa ji je fant Jani prinesel rdečo škatlo. »Ko sem jo začela odpirati, sem ugotovila, da je v njej še ena zavita škatla, in tako naprej, dokler nisem prišla do najmanjše. (smeh) Takoj sem vedela, za kaj gre, upala sem le, da ni šala,« je v smehu dejala Anja, ki nikakor ni slutila, da jo bo dragi presenetil. »O poroki sva se sicer že pogovarjala, saj sem mu povedala, da si jo želim. Tako da sva bila nekako 'zmenjena'. Nisem pa vedela, kdaj se bo zgodilo. Res sem bila vesela! Šele proti večeru oziroma naslednji dan sem zares dojela in vsake dve minuti pokazala prstan,« je dejala radijka.

/ foto: osebni arhiv


Veselo novico sta širši in ožji družini povedala na kosilu, najboljšim prijateljicam je poslala sliko s prstanom, le z objavo na družbenih omrežjih je malce počakala. »O poroki še nimam pojma, vse je v zraku, čeprav že razmišljava o tem. Včasih sem sanjala o veliki poroki, vendar me zdaj vedno bolj vleče proti manjši, bolj intimni ceremoniji. Mogoče bo kaj bolj posebnega, a trenutno sem zmedena. (smeh) Iščem ideje, priporočila,« je razkrila voditeljica, ki razmišlja tudi o poročni obleki. Najbolj so ji všeč čipkaste z dolgimi rokavi. »Nekaj v stilu poročne obleke Kate Middleton!«

prejšnji članek
Mette Ingvartsen: Spolnost je javna, družbeno pogojena, ne pa zaprta zgolj v intimo
Svet slavnih
Mette Ingvartsen: Spolnost je javna, družbeno pogojena, ne pa zaprta zgolj v intimo
naslednji članek
Zadovoljna Gordana Grandošek Whiddon
Svet slavnih
Zadovoljna Gordana Grandošek Whiddon
#obraziavenija
obraziavenija