Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenski voditelj nov član skupine Victory?

21. 1. 2020; 06.00
Avtor: R.T.
Pečo, Victory

Pečo je pokazal svoj skriti talent. foto: Radio 2

Robert Pečnik Pečo, voditelj na Radiu 2, ki v družbi Eve Cimbola, zabava poslušalce vsak delovnik od 10h do 14h, se je prvič preizkusil v vlogi pevca.

Na tradicionalnem VIP koncertu Radia 2, kjer je izbranim poslušalkam v intimnem vzdušju zaigrala skupina Victory, je Pečo pokazal svoj skriti talent.

»To je bil zame izziv, ki ni zrastel na mojem zeljniku. Victory, še posebej Miki so se me želeli malce privoščiti. Glasovalci pa so idejo zagrabili in izglasovali, da moram pet Zeleno deželo. Malce mi je bilo neprijetno, priznam. Po drugi strani pa sem si mislil, če se ljudje malce nasmejijo, ni tudi nič takega. Tako sem zapel polovico pesmi in cilj je bil dosežen, poslušalci so se nasmejali,« je po nastopu dejal voditelj, ki se bo vseeno raje držal radijskega mikrofona.

Voditelj je povedal, da se bo vseeno raje držal radijskega mikrofona. foto: Radio 2

Na nastop se je pripravljal tako, da si je v avtu 4x zavrtel pesem in zraven pel ter si sprintal besedilo. foto: Radio 2

Na nastop se je pripravljal tako, da si je v avtu 4x zavrtel pesem in zraven pel ter si sprintal besedilo. »Če povzamem, sem se na nastop pripravljal tako, kot na svoje teste matematike, s plonk listkom. Sem pa ugotovil, da ga sploh ne bi rabil, saj sem si očitno besedilo kar dobro zapomnil. Victory so se zelo dobro zabavali, po nastopu so mi namenili lepe besede, malce je bilo tudi šaljenja. Zdaj se najbolj bojijo, da bi jih jaz začel zasledovati in želel peti na njihovih koncertih. Verjamem, da bodo zdaj skrivali lokacije koncertov,« je v smehu dejal Pečo, ki je bil vesel, da so poslušalke ta koncert označile za enega bolj divjih in sproščenih. Umaknile so celo stole in prizorišče spremenile v plesni parket.

prejšnji članek
Jutranja ptica: Evforija zaradi iskric med glavnima igralcema
Svet slavnih
Jutranja ptica: Evforija zaradi iskric med glavnima igralcema
naslednji članek
Miha Krušič ne pozna oddiha
Svet slavnih
Miha Krušič ne pozna oddiha