kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jutranja ptica: Evforija zaradi iskric med glavnima igralcema

21. 1. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
can-yaman-in-demet-özdemir

Can Yaman in Demet Özdemir foto: POP TV

Danes je prišla na male ekrane turška serija Jutranja ptica, v kateri blesti igralec Can Yaman. Bradati lepotec velja za najbolj obleganega turškega zvezdnika ta hip. Vas zanima, kaj se je zgodilo zaradi nepričakovane priljubljenosti serije?

Can Yaman je turški igralec, ki ste ga že lahko spoznali v seriji Ko zadiši ljubezen. S svojo prepoznavno podobo se znova vrača na male ekrane, tokrat ga boste lahko spremljali v priljubljeni seriji Jutranja ptica, ki je bila na domačih tleh tako zelo uspešna, da so ustvarjalci prilagodili prvotne načrte in snemanje podaljšali na eno leto.

Visoka gledanost serije je povzročila nemalo prilagoditev in kreativnega dela, kot je Can razkril v enem izmed intervjujev, so namreč morali zaradi pospešenih snemanj sproti ustvarjati zgodbo, zaradi česar je bila polovica prizorov improviziranih.

Can Yaman foto: POP TV

Izjemno uspešnost serije pripisujejo tudi nezaigrani energiji med glavnima igralcema. Can in soigralka Denet Özdemir sta se namreč pred kamerami tako naravno ujela, da sta povsem osvojila gledalce. So se med njima tudi v resnici kresale iskre ljubezni?

O čem pripoveduje zgodba Jutranja ptica?

Can v seriji igra istoimensko vlogo Cana, fotografa in avanturista. Can mora v zgodbi prevzeti očetovo oglaševalsko agencijo. Seveda ne gre brez uvodnih nesporazumov, divjih srčnih poskokov, strašnih zapletov in spletk. Da bodo spletke še bolj zavozlane, bo poskrbela lepa Sanem (Demet), ki bo prišla v agencijo iskat delo. Ko spozna Cana, podvomi v njegovo dobroto, zato mu bo natrosila cel kup laži, ki pa jih bo morala razkriti, če bo hotela osvojiti njegovo srce.

Prva epizoda uspešnice Jutranja ptica bo na sporedu v torek, 21. januarja ob 17.00 na POP TV. Serija bo na sporedu od ponedeljka do petka z dvojnima epizodama.

prejšnji članek
Mama Luke Dončića zanikala ta trač
Svet slavnih
Mama Luke Dončića zanikala ta trač
naslednji članek
Slovenski voditelj nov član skupine Victory?
Svet slavnih
Slovenski voditelj nov član skupine Victory?