kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

la-palma, lava, izbruh-vukana Svet24.si

FOTO: Lava golta vse pred sabo, a naravi se je ...

blaz1 Svet24.si

Blaž Švab o tem, kaj je počel med poletjem, in ...

milan kucan 1990 bobo Reporter.si

Ljerka Bizilj: Kako sem postala »Kučanova ...

oshkosh, lkov 4x4, matej tonin Necenzurirano

Zakaj Tonin ni razkril, da bo kupil še 100 ...

the-prince, hbo Odkrito.si

Satira kraljeve družine, ki je tako neokusna, da ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Predsednik razkril, kako se je začel ukvarjati z Instagramom
| V.M.

Predsednik razkril, kako se je začel ukvarjati z Instagramom

Borut Pahor, spletna zvezda leta 2018, M24

Ni skrivnost, da je predsednik Slovenije Borut Pahor sila dejaven na družbenem omrežju Instgram. Kako pa se je vse skupaj v resnici začelo?

V priljubljenem kvizu Joker, ki ga na RTV vodi Mario Galunič so zastavili vprašanje: 'V kateri državi je nastala razvpita fotografija predsednika Pahorja ob ograji?' Gospa, ki so ji namenili vprašanje, je podala pravilen odgovor, dobro je namreč vedela, da je fotografija nastala v Egiptu. Oddajo si je ogledal tudi predsednik Borut Pahor, ki je nato na družbenem omrežju opisal, kako je razvpita fotografija nastala in pojasnil, da se je prav s tem dogodkom pričelo njegovo zanimanje za Instagram.

»Pravzaprav je to zgodba o začetku mojega osebnega ukvarjanja z Instagramom. V začetku decembra 2016 sem bil na uradnem obisku v Kairu. Vse je bilo zelo veličastno, vključno z zelo odmevno tiskovno konferenco z egiptovskim predsednikom Al Sisijem. Špelo sem pri večerji vprašal, če so v domovini sploh opazili, da sem v Egiptu. Rekla je, da ne, prav nič! Vstal sem od mize in ji rekel naj gre z mano: “Naredila bova fotografijo, zaradi katere bodo vsi dobro vedeli, da sem bil v Egiptu.” No, tako se je začelo moje ukvarjanje z Instagramom,« je pojasnil Pahor.