stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Harry že grozi z odvetniki!

22. 1. 2020; 11.00
Avtor: K.M.
Harry in Meghan

Harry in Meghan foto: Profimedia

Fotografije Meghan Markle, ki so nastale v Kanadi in na katerih v naročju nosi sina Archija, niso nastale z njenim dovoljenjem, zato njen mož že grozi z odvetniki.

Takoj zatem, ko je britanska kraljica Elizabeta uradno dovolila, da Harry (35) in Meghan (37) začneta s svojim lastnim življenjem, pri čemer pa sicer ni podprla vseh njunih idej, se je Meghan začela pojavljati v javnosti. Na tševilnih fotografijah, ki so zaokrožile po svetu, se nekdanja igralka ves čas smeji, videti pa je, kot da se zaveda, kje so fotografi. Očitno pa to ni všeč Harryju, saj si zakonca želita, da bi bila v medijih predstavljena tako, kot sta si očitno zamislila sama. Predvsem fotografije, ki so nastale med Meghaninem sprehodu v okolici vile, kjer je družina nastanjena in na katerih v naročju spet nekoliko nerodno drži prvorojenca, pa so ju močno zmotile. 

Na fotografijah je namreč vidnih več stvari. Meghan ima sina v nosilki, ki ji je zlezla z ramen in ga ob tem drži k telesu, kar se načeloma ne bi smelo zgoditi. Hkrati pa ob tem v rokah drži še pasji vrvici. Številni so tako prepričani, da ni preveč vesta pri skrbi za svojega sina. Hkrati jih je zmotilo tudi dejstvo, da gre to za njena psa, ki ju je imela že pred poroko in ju je pustila v Kanadi. Zaradi tega so prepričani, da je že od vsega začetka vedela, da si stalnega doma ne misli ustvariti v Veliki Britaniji. Ob njej pa sta še dva vladna uslužbenca, britanski in kanadski, ki ju seveda plačujejo davkoplačevalci. 

Da so vse te informacije prišle v javnosti, zakoncema očitno ni po godu. Oglasili so se že odvetniki, ki fotografe obtožujejo, da so se skrivali v grmovju in vohunili za vojvodinjo. Dodali so, da ni privolila v fotografiranje in fotografe obtožili nadlegovanje.

prejšnji članek
Justin in Jessica zaljubljena ujeta skupaj
Svet slavnih
Justin in Jessica zaljubljena ujeta skupaj
naslednji članek
Politični triler, ki nastavlja ogledalo demokraciji
Svet slavnih
Politični triler, ki nastavlja ogledalo demokraciji