stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dobri zdravnik: Ima Melendezova tetovaža temno skrivnost?

23. 1. 2020; 10.00
Avtor: V.M.
Nicholas Gonzalez

Nicholas Gonzalez foto: Voyo

V priljubljeni seriji Dobri zdravnik je nemalo pozornosti vzbudila tetovaža kirurga Neila Melendeza. Igralec je v enem izmed intervjujev presenetil z zanimivim odgovorom.

Igralec Nicholas Gonzalez, ki v seriji Dobri zdravnik (The good doctor) upodablja kirurga Neila Melendeza, ima zelo veliko oboževalcev. Ob predvajanju prve sezone je njihovo pozornost pritegnila zlasti tetovaža, ki je kirurgu segala izza ovratnika. Tekom intimnejših prizorov se je izkazalo, da ima igralec na prsih tattoo jelena, katerega rog se vzpenja po vratu. No, slednje je pri gledalcih vzbudilo nova vprašanja: Je tetovaža prava in kakšen je njen pomen?

»Rekel bom, da je bilo naravnost super, ko so David Shore (scenarist) in producenti najavili: 'Všeč nam je ideja o kirurgu s tattooji, ki so morda nekoliko drugačni, neobičajni. Morda kakšen vratni tattoo.' In seveda, sem bil jaz takoj za,« je smeje se v intervjuju razkril Nicholas in tako potrdil, da tetovaža v seriji ni prava.

Kakšen pa je njen pomen? »Ni povsem nujno, da označuje temno preteklost, vsekakor pa ima poseben pomen. Ne vem, če bomo to razkrili v seriji …« je igralec postregel z izjavo, ki je oboževalci niso pričakovali.

prejšnji članek
Zakaj si je Seka Aleksić po porodu premislila?
Svet slavnih
Zakaj si je Seka Aleksić po porodu premislila?
naslednji članek
Košarkar ni več slovenski državljan
Svet slavnih
Košarkar ni več slovenski državljan