stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

'Dončičeva mama je lepotica in prava mačka '

24. 1. 2020; 07.00
Avtor: PR
mirjam in jure

Mirjam in Jure foto: Radio Aktual

To si o mami slovenskega košarkarja, ki je tudi uradno postal del letošnje tekme zvezdnikov v ligi NBA, misli slovenski radijski voditelj.

Jure Ličen, voditelj na Radiu Aktual, je veliki oboževalec Luke Dončiča, saj ga spremlja že pet let, še iz časov, ko je bil Luka član Real Madrida. Očitno je bil dan, ko je bilo uradno razglašeno, da je slovenski košarkar postal del prve peterke letošnje NBA All star tekme namenjen obujanju spominov. Svojega na Luka in Lukovo mamo je tako obudil tudi radijski voditelj na radiu Aktual. 

»Glede na to, da vstajam za jutranji program na Aktualu, včasih pridem direkt na radio, tako da za njegove tekme niti ne vstajam, ampak samo vztrajam (smeh). Pač preživim brez spanja, ampak je definitvno vredno,« je v smehu dejal Jure, ki ima o nadebudnem športniku same pohvale. »Luka je čudežni deček poslan z neba. Skromen, navihan in pozitiven, velik zgled za našo nadebudno športno mladino, človek na mestu,« je povedal voditelj, ki je Luko spoznal na sprejemu naših zlatih košarkarjev na Kongresnem trgu, ko so postali evropski prvaki.

Radijec pa ne skriva navdušenja niti nad njegovo mamo, Mirjam Poterbin. »Pred leti sem jo gostil na Aktualu in to je bila »ljubezen« na prvi pogled (smeh). Če je ustvarila tako osebo, kot je Luka, mora biti zelo velika dama v vseh pogledih. Priznam pa, da je res lepotica in prava mačka, perfektna,« je v smehu sklenil Jure.

prejšnji članek
Gašper in Lado na predstavo prišla kar z avtovleko
Svet slavnih
Gašper in Lado na predstavo prišla kar z avtovleko
naslednji članek
Legenda slovenskega rokometa na plesnem parketu
Resničnostni šovi
Legenda slovenskega rokometa na plesnem parketu
#nasazenazenska
nasazenazenska