bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gašper in Lado na predstavo prišla kar z avtovleko

24. 1. 2020; 07.03
Avtor: K.M.
Predstava za vsako priloznost_valentinovo

Lado trenutno nastopa v Predstavi za vsako priložnost, o vseh mogočih praznikih in slavjih, tudi o valentinovem. foto: Predstava za vsako priložnost

Lado Bizovičar že letno dni navdušuje s svojo predstavo, v tem letu pa se mu je pripetilo kar nekaj zanimivih prigod.

Lani januarja se je Lado Bizovičar s Predstavo za vsako priložnost in pribočniki podal na 365 dni dolgo praznovanje vsega mogočega, še bolj zabavno pa je bilo v tem letu spremljati šaljive objave na njegovih družabnih omrežjih. Leto dni po premieri bo ekipa v ljubljanskem SiTi Teatru BTC izvedla jubilejno 100. zabavo, s katero se bo poklonila anonimnim junakom, ki delajo, ko se večina zabava.

»Predstava za vsako priložnost se zafrkava iz vseh živih in mrtvih praznikov, ki jih ljudje v dežurnih službah običajno zamudijo. Policisti, reševalci, osebje porodnišnic in urgenc, varnostniki, delavci na bencinskih servisih, osebje upokojenskih domov, gasilci, taksisti, prodajalci hitre hrane ... delajo tudi na dan republike, 1. november, novo leto, božični večer, 8. marec, valentinovo ... Pri njih ni opcije: 'Danes ne delamo, se vidimo po praznikih', zato smo jih povabili, da se tokrat skupaj narežimo, zapojemo božične pesmi in Silvestrski poljub ter nazdravimo,« je povedal Lado.

In kaj vse se je ustvarjalcem v zadnjem letu pripetilo?

Na poti na eno izmed predstav se je pokvaril avto. Ker se je mudilo, sta se Gašper in Lado na predstavo pripeljala kar z avtovleko.

Na predstavi v Velenju je Gašper, ki je tisti dan praznoval svoj 30. rojstni dan, s takim veseljem pritekel na priklon, da si je uničil meniskus, kar so naslednji dan potrdili na magnetni resonanci.

Gospa, ki je prišla gledat predstavo, velika Ladova oboževalka, ga je na vsak način hotela spoznati in mu je po predstavi še eno uro kazala na telefonu slike vnukov, domačih živali, hiše in ga vztrajno vabila na nedeljsko kosilo. Lado se je že malo ustrašil, da ga želi posvojiti, a vseeno (še) ni vložil zahteve za prepoved približevanja.

Stota ponovitev bo na sporedu v torek, 28. januarja, ob 20. uri. 

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?
naslednji članek
'Dončičeva mama je lepotica in prava mačka '
Svet slavnih
'Dončičeva mama je lepotica in prava mačka '