gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ne boste verjeli, kaj dela Eva Boto na dopustu!

29. 1. 2020; 06.00
Avtor: PR
eva-boto

Eva Boto na dopustu foto: Osebni arhiv

Eva Boto si je po odmevni zmagi v oddaji Znan obraz ima svoj glas in kopico koncertov, ki jih je s svojo ekipo imela od novembra, vzela premor in odšla na zasluženi dopust. Kam se je odpravila in zakaj na oddihu ne počiva?

»Glede na to, da v 2019 ni bilo časa za dopust, sem si januarja, ko je na sceni relativno zatišje, privoščila dvotedenski oddih na otoku Gran Canaria, da si napolnim baterije in za vse, kar me čaka v 2020.«

Otok Gran Canaria je znan po prelepih razglednih točkah in Eva je obiskala prav vse. Povzpela se je tudi na najvišji vrh otoka, Pico De La Nueve, ki leži na 1.949m nadmorske višine. Pisana in slikovita mesta na otoku ji niso ostala skrita, saj je raziskala večino otoka z vsemi svojimi posebnostmi.

Eva Boto na dopustu foto: Osebni arhiv



Evin dopust pa tokrat niso le izleti po otoku, poležavanje na plaži in sprehodi po sipinah, saj večino časa nameni pisanju svoje magistrske naloge, ki jo želi dokončati v letošnjem letu. Na to temo je dodala: »Vsi me sprašujejo, kako lahko sploh pišem magistrsko nalogo na dopustu in me prepričujejo naj se sprostim, jaz pa jim odgovarjam, da se ravno zato, ker sem sproščena in z možgani na off, lahko popolnoma posvetim nalogi. S prelepim razgledom z balkona na morje uživam tudi v študiranju in pisanju!«

Piko na i je Evinemu oddihu na otoku postavilo nenapovedano srečanje s sotekmovalcem in dobrim prijateljem z oddaje Znan obraz ima svoj glas, Davidom Amarom. David, ki je na otok prispel za nekaj dni zaradi snemanja videospota, je Evo presenetil in nastalo je par odličnih fotografij z druženja.

Eva kmalu odhaja domov, kjer jo čaka snemanje videospota za svoj novi single, naslovno pesem prvega albuma, Ko najdeš sebe, in številne koncertne obveznosti. Njen februar bo pester kot že dolgo ne!

Eva Boto na dopustu

Eva Boto na dopustu foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Eva Černe sledi novim ciljem
Svet slavnih
Eva Černe sledi novim ciljem
naslednji članek
Evrovizija 2020: Katera po vrsti bo nastopila Slovenija?
Svet slavnih
Evrovizija 2020: Katera po vrsti bo nastopila Slovenija?
#nasazenazenska
nasazenazenska