favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ujeli nosečo Anno Kournikovo

30. 1. 2020; 07.45
Avtor: K.M.
enrique in ana

Enrique Iglesias in Anan Kournikova foto: Profimedia

Konec ugibanj. Anna Kournikova in Enrique Iglesias bosta znova postala starša. Čeprav slednjega uradno nista potrdila, so se v javnosti pojavile zelo zgovorne fotografije …

Revija Hola je pridobila ekskluzivne fotografije, na katerih sta na zasebnem čolnu v Miamiju ujeta dolgoletna partnerja, nekdanja teniška igralka Anna Kournikova in pevec Enrique Iglesias.

Čeprav se lepa Anna skriva za široko jakno, pa se pod njo že prav lepo vidi zaobljen trebušček. Govorice o drugi nosečnosti sicer krožijo že nekaj časa, a slednjih parček ni komentiral. No, kakorkoli, fotografije, ki so nastale med njunim izletom, so medijem vsekakor dale pričakovano potrditev. Sodeč po trebuščku, bi namreč že zelo kmalu lahko spet postala starša.

Sicer pa sta zvezdnika tudi prvo nosečnost uspešno skrivala pred očmi javnosti. Mediji so zanjo namreč izvedeli šele zatem, ko sta se leta 2017 že razveselila rojstva dvojčkov Lucy in Nicolása.

Anna in Enrique sta par že od leta 2001, ko sta se spoznala na snemanju videospota za pesem Escape. Svoje razmerje še vedno vztrajno skrivata pred javnostjo.

prejšnji članek
Rene Žunič: 'Zgrožen sem in besen!'
Svet slavnih
Rene Žunič: 'Zgrožen sem in besen!'
naslednji članek
Alen Kobilica z Majo zakorakal na skupno življenjsko pot
Svet slavnih
Alen Kobilica z Majo zakorakal na skupno življenjsko pot