pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Rene Žunič: 'Zgrožen sem in besen!'

30. 1. 2020; 08.30
Avtor: V.M.
rene2

Rene Žunič po operaciji. foto: Osebni arhiv

Mesece po odmevnem homofobnem napadu se Reneju Žuniču niti sanja ne, kdo so bili njegovi napadalci. Odgovori pristojnih organov ga spravljajo v bes, saj ima občutek, da se uresničujejo njegovi strahovi: 'vse se bo pometlo pod predpražnik!'

Rene Žunič ne skriva jeze, dovolj mu je potrpežljivosti, saj mu razumevanje in spoštljiva komunikacija nista prinesla prav nobenih odgovorov. Kot pravi, ga pristojni o poteku preiskave ne obveščajo, ob poizvedovanju pa prejema zgolj tipske odgovore, ki ne povedo ničesar o stanju primera, ki naj bi ga preiskovali vse od prve polovice oktobra 2019.

»Zgrožen sem, žalosten in besen! Sem morda za koga žoga, da si me podajajo sem ter tja?! Tako se namreč zdi. Na Okrožnem državnem tožilstvu v Murski Soboti so me napotili na policijo, češ da bom tam prejel odgovore, na policiji pa so me napotili na Državno tožilstvo, kamor sem nato naslovil dopis z vprašanji. Resnično sem verjel, da je to pravi naslov in da bom končno prejel konkretne odgovore, a žal sem tudi tokrat dobil le hladno prho. Državni tožilec mi je namreč poslal le kratek sestavek, v katerem je sporočil, da se zadeva še vedno vodi po neznanem storilcu. To je to. Vse se bo pometlo pod predpražnik, sama jeza me je,« ne skriva besa Rene, ki vse bolj verjame namigom, da si nekdo prizadeva prikriti podrobnosti preiskave.

Rene s sinom in partnerjem Nejcem.

Rene s sinom in partnerjem Nejcem. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Srce parajoče: Glas Bryantove vdove odmeva po spletu
Svet slavnih
Srce parajoče: Glas Bryantove vdove odmeva po spletu
naslednji članek
Ujeli nosečo Anno Kournikovo
Svet slavnih
Ujeli nosečo Anno Kournikovo