pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Srce parajoče: Glas Bryantove vdove odmeva po spletu

30. 1. 2020; 08.40
Avtor: V.M. / STA
vanessa bryant re

foto: Reuters

Tri dni po tragični helikopterski nesreči, v kateri sta življenje izgubila tudi košarkarski zvezdnik Kobe Bryant in njegova 13-letna Hčerka Gianna, je njegova soproga Vanessa prekinila tišino in v sporočilu na Instagramu zapisala, da je družina povsem strta ob nenadni smrti ljubljenega moža in očeta štirih otrok.

Vanessa Bryant se je ob fotografiji celotne družine, na kateri sta Kobe in Vanessa ter hčerke Natalia (17 let), Gianna (13), katere vzdevek je bil Gigi, Bianka (3) in Capri (1), uvodoma zahvalila milijonom ljudi za podporo in ljubezen v tem "grozljivem času".

"Moja dekleta in jaz se vam zahvaljujemo tudi za vse molitve. Brez dvoma jih potrebujemo. Povsem smo strte ob nenadni izgubi ljubljenega Kobeja, čudovitega očeta, in sladke Gianne, neverjetne hčerke in ljubeče sestre Natalie, Bianke in Capri," je zapisala 37-letna Vanessa Bryant.

foto: Profimedia

Ameriški košarkarski zvezdnik Kobe Bryant in njegova hčerka Gianna sta preminila v nedeljo, ko se je helikopter, s katerim sta potovala na tekmo ženske košarke v Bryantovi akademiji, zaradi goste megle zaletel v hrib v Calabasasu. Poleg njiju je umrlo še vseh sedem potnikov v helikopterju. Natančen vzrok nesreče še ni znan.

Gianna Bryant je bila članica ekipe Mamba in je imela tisti dan tekmo. Kobe Bryant, ki je leta 2016 končal kariero po 20 sezonah pri Los Angeles Lakers, je bil eden od trenerjev hčerkine ekipe.

"Povsem smo strte tudi zaradi vseh drugih družin, ki so v nedeljo izgubile svoje ljubljene in intimno žalujemo skupaj z njimi. Ni besed, s katerimi bi lahko opisala našo bolečino. A nekaj utehe najdem v tem, da sta Kobe in Gigi vedela, da sta globoko ljubljena. Prekmalu so nam ju vzeli," je zapisala Bryantova vdova in dodala, da si je nemogoče predstavljati življenje brez obeh, a da jih bosta spremljala vso pot.

"Naša ljubezen do njiju je neskončna in neizmerna. Želim si le, da bi ju lahko objela in poljubila. Ju imela ob sebi, večno," je še zapisala in sporočila, da so preko Bryantove športne fundacije Mamba ustanovili sklad MambaOnThree za pomoč preostalim družinam, ki jih je prizadela tragična nesreča.

foto: Profimedia

Za zdaj še ni znano, kdaj bo zadnje slovo legendarnega košarkarja.

prejšnji članek
Osupljiva resnica o skrivnostnem Gašperju
Svet slavnih
Osupljiva resnica o skrivnostnem Gašperju
naslednji članek
Rene Žunič: 'Zgrožen sem in besen!'
Svet slavnih
Rene Žunič: 'Zgrožen sem in besen!'