mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bojan Emeršič: Erotika postaja neke vrste »športna disciplina«

2. 2. 2020; 12.00
Avtor: NŠ/Nova
erotika_slika_lezeca

Bojan Emeršič foto: miran juršič

Stari maček slovenskih odrov, televizijski mojster, ljubiteljski chef in mož, ki dobro ve, za kaj gre v življenju, se vrača z novim receptom za smeh, z novo avtorsko monokomedijo Erotika po Emeršiču, kjer bo predstavil drugačen, okusen in precej pikanten pogled na moško-ženske odnose.

Pri priljubljenem igralcu Bojanu Emeršiču ne gre drugače, kot da ga imaš rad. Mladi, stari, urbani in ruralni Slovenci od vsepovsod, ženske in moški, vsi se strinjajo, da Bojana radi gledajo. Bojan, prvak ljubljanske Drame, je eden od najpriljubljenejših slovenskih igralcev, večkratni nagrajenec stroke in občinstva, mojstrski televizijski voditelj in prvak uspešnih TV-serij. Ja, s tem vam prav gotovo nismo povedali nič novega. Kaj pa, če vam povemo, da je Bojan tudi velik ljubitelj in poznavalec kulinarike, ki kuhalnico vrti vsaj tako spretno kot svoj jezik? Da, tudi to je Bojan! In zdaj je spet prišel čas, ko bo eden od največjih slovenskih zvezdnikov spet skrbel za smeh po vsej Sloveniji. V Špas teatru se pripravlja na premiero nove komedije Erotika po Emeršiču, kjer bo svoji dve strastni ljubezni – ljubezen do besede, še posebej, če gre za sočno in duhovito besedo, in ljubezen do kuharije združil v doživetju, ki ga zlepa ne boste pozabili.

Manjkala nista niti Bojan Emeršič in Jure Karas. foto: Mare Vavpotič/M24

bojan emersic foto: miran juršič

»Zdaj je tu, najbolj pikantna komedija in najbolj vroč recept za smeh. Izvedeli boste vse o tem, kako tesna je povezava med izbiro pravih začimb v kuhinji in vročimi trenutki v spalnici, pa o zadevah, ki jih v odnosu najbolj na glas zamolčimo, o tem, kdo se oblači za koga in zakaj so moški v resnici najbolj prijazna bitja na svetu, pa tudi o tem, kam naj vljuden moški bulji, ker v dekolte pač ne gre! Dobrodošli v najbolj direktnem, najbolj (s)eksplicitnem šovu o sladkih, grenkih in pikantnih okusih življenja v dvoje,« je povedal Bojan, ki je dinamično in začinjeno komedijo ustvaril skupaj s soavtorjem in režiserjem Juretom Karasom. »Dovolj je tabujev! Ob vsem delu, urnikih, opomnikih in obveznostih tako zlahka pozabljamo, da si je treba vzeti čas tudi za najbolj navadna posteljna veselja. Pa ne bi smeli, ker nas edino ljubezen ohranja normalne in nasmejane, zato sva z Juretom tudi ustvarila do konca nasmejan šov o pokončnem in položnem življenju. Ker veste … erotika ni le seks – erotika je življenje, je hrana, je zavreta strast v vsakdanjiku, je uživanje zvoka ob čin činu, je dlan v dlani in pogled nekoga postrani … ter mnogo, mnogo več. Skupaj z gledalci bom zakuhal najmočnejši afrodiziak na svetu, vmes pa povedal veliko in še več o temah, o katerih se tudi s svojim partnerjem le redko pogovarjamo.«

EROTIKO PRIMERJA S ŠPORTOM

Priljubljeni igralec še priznava, da erotika ni »šport«, ampak vse, hrana, smeh, seks … Skratka vse, v čemer pretirano uživamo, pomembno pa je tudi spoštovanje drug do drugega. »Erotika je ena od najpomembnejših stvari, s katero se morajo ljudje ukvarjati, če hočejo biti dokaj duševno zdravi, danes pa se nam malce umika oziroma postaja nekakšna »športna disciplina«. Zvečer si na Tinderju nekoga »odkljukaš«, se dobiš z njim, se greš eno uro športa – in to je to. To ni erotika. Pri erotiki ne gre le za spolno dejanje,« še razmišlja Emeršič, človek z veliko modrostjo, zaupanja vreden in z milijon izkušnjami, ki jih bo delil z gledalci Špas teatra v komediji o odnosih, ljubezni, seksu in vsemu vmes. »En del vam lahko celo zaupam: Drage ženske, dragi moški. Mi moramo razumeti, da se ne moremo razumeti, ampak da je to super. Je pa treba biti pri teh nasprotjih zelo pazljiv, sicer lahko koga raniš ali prizadeneš,« je povedal Bojan, ki se že veseli premiere, ki bo 11. 2. v priljubljenem mengeškem gledališču.

Viktoriji B. Emeršič sta prva čestitala mož Bojan Emeršič in njun sin Tibor.

Viktoriji B. Emeršič sta prva čestitala mož Bojan Emeršič in njun sin Tibor. foto: Mare Vavpotič/M24

Poleg številnih nepozabnih vlog v matičnem gledališču, se je v srca Slovencev zapisal tudi kot moderator zabavnih oddaj na različnih televizijah.

Poleg številnih nepozabnih vlog v matičnem gledališču, se je v srca Slovencev zapisal tudi kot moderator zabavnih oddaj na različnih televizijah. foto: Goran Antley / M24.si

prejšnji članek
Koliko je stara vaša koža?
Zdravje
Koliko je stara vaša koža?
naslednji članek
To je ljubezen najmlajšega Čuka
Svet slavnih
To je ljubezen najmlajšega Čuka