zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Neverjeten talent hčerke Jennifer Lopez in Marca Anthonyja

3. 2. 2020; 05.00
Avtor: K.M.
Jennifer Lopez, Emme Maribel Muñiz

Jennifer Lopez, Emme Maribel Muñiz foto: Profimedia

Pevki Shakira in Jennifer Lopez sta ponoči navdušili s svojim nastopom na polfinalu Super Bowla v latino ritmih. Največje presenečenje pa je bil nastop hčere Lopezove.

Kot je že tradicionalno, je tudi letošnje finale ameriškega nogometa, popestril velik šov ob polčasu, ki sta ga tokrat pripravili pevki Shakira in Jennifer Lopez. Latino zvezdi sta poskrbeli za seksi in razgiban nastop, številni pa se strinjajo, da je bil z vidika zabave množice eden boljših. Pika na i pa je bil zagotovo pevski nastop enajstletne hčere Lopezove in Marca Anthonyja, Emme Maribel Muñiz. Le-ta je na velikem odru, prvič pred tako številčno publiko, zapela del materine pesmi Let's Get Loud in pesem Brucea Springsteena - Born In The U.S.A..

Med nastopom je na oder prišla tudi Lopezova ovita v portoriško zastavo. Številni so tako prepričani, da je bilo to ogledalo Trumpovi politiki in njegovemu odnosu do priseljencev, saj sta tako Lopezova, ki je sicer hči portoriških staršev, kot tudi njena hči, rojeni v Združenih državah Amerike. 

prejšnji članek
Skriti talent Isaaca Palme: To dela, ko ni na odru!
Svet slavnih
Skriti talent Isaaca Palme: To dela, ko ni na odru!
naslednji članek
Kakšno je stanje turizma v Sloveniji?
Svet slavnih
Kakšno je stanje turizma v Sloveniji?