nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

VIDEO: Demi Lovato dokazala, da zna peti

3. 2. 2020; 10.00
Avtor: K.M.
Demi Lovato, Super Bowl

Demi Lovato, Super Bowl foto: Profimedia

Dve latinski glasbeni zvezdnici Shakira in Jennifer Lopez sta tokrat imeli čast zabavali občinstvo med polčasom finala ameriškega nogometa NFL, ki ga je s preobratom zadnji četrtini dobil Kansas City. Glasbenici sta v Miamiju s svojim živahnim nastopom, v katerem sta tako peli, plesali in celo bobnali, poskrbeli za veliko navdušenje. Pevka Demi Lovato pa je navdušila s svojo interpretacijo ameriške himne.

Shakira in J-Lo sta s plesnimi ritmi in latino-zvoki zabavali občinstvo med polčasom 54. super bowla. Dele nekaterih izmed 20 predstavljenih pesmi sta zvezdnici odpeli v španščini, na odru stadiona Hard Rock v Miamiju pa so se jima v nedeljo zvečer po lokalnem času pridružili tudi različni glasbeni gostje, med njimi Lopezina hči Emme Maribel Muniz. O tem nastopu si lahko več preberete tukaj (>>KLIKNITE<<).  

Kolumbijka Shakira, ki je na dan super bowla praznovala 43. rojstni dan, je bila oblečena v živo rdečo, oprijeto, kratko obleko, v roke je med drugim vzela tudi električno kitaro, bobnala, med eno izmed pesmi pa jo je publika celo nosila po rokah. Obe sta prvič nastopali med odmorom najpomembnejše tekme ameriškega nogometa v letu, prvič pa se je tudi zgodilo, da bi nastopali dve glasbenici z latinskimi koreninami. V Miamiju, kjer je potekal finale, sicer živijo številni potomci Južnoameričanov. Pevki sta nastop sklenili s skupno izvedbo Shakirine pesmi "Waka Waka" - himno nogometnega svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki leta 2010.

Njun nastop je požel veliko navdušenja tudi na družbenih omrežjih, oglasila se je tudi pevka Lady Gaga, ki je tudi sama že nastopala na super bowlu. Ameriška pevka je na Twitterju zapisala: "Kakšen zabaven polčas, ves čas sem plesala in se smejala. Kakšni močni, seksi ženski. Tako na televiziji kot v živo." Britanski BBC pa je zapisal, da je bil po zadnjih dveh mlačnih nastopih, to znova pravi spektakel.


Ameriško himno pred začetkom tekme je sicer odpela Demi Lovato, ki ima prav tako korenine v Latinski Ameriki. Ravno ta nastop pa je požel neverjetno navdušenje na družbenih omrežjih. Številni so tako izpostavili, da so šele zdaj dojeli, da Demi resnično zna peti. Sta pa ob njenem nastopu za mini škandal poskrbela Beyonce in Jay-Z, ki med petjem himne nista vstala. Eden izmed komentarjev te poteze pa se je glasil: "Beyonce ne želi pokazati spoštovanja pevki, ki poje bolje kot ona."

Celoten polfinalni nastop si lahko ogledate spodaj: 

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
naslednji članek
Nicole Kidman se je hotela upokojiti
Svet slavnih
Nicole Kidman se je hotela upokojiti