nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bradley Cooper ujet z bivšo, Lady Gaga užaljeno objavila to

4. 2. 2020; 08.00
Avtor: K.M.
Irina Shayk, Bradley Cooper

Irina Shayk, Bradley Cooper foto: Profimedia

Številni so prepričani, da je za razgod Bradleya Cooperja in Irine Shayk kriva Lady Gaga, zgodba pa je zdaj dobila drugačen epilog.

Sedem mesecev je že minilo od takrat, ko sta igralec Bradley Cooper in Irina Shayk sporočila, da končujeta svoje razmerje, v katerem se jima je rodila tudi hči. Po mesecih namigovanj, da sta se med snemanjem filma Zvezda je rojena zapletla Cooper in pevka Lady Gaga, so bili oboževalci prepričani, da se bo to razmerje tudi v resnici zgodilo. Še več, pojavile so se tudi govorice, da zvezdnika razmerje razvijata na skrivaj, da vse skupaj ne bi bilo preveč boleče za Shaykovo. 

No, kot je očitno, iz te moke ni bilo kruha. Pred dnevi so na podelitvi nagrad BAFTA skupaj ujeli manekenko in igralca, ki sta nasmejana pozirala za fotografe. Kot odgovor temu pa je pevka, številni so prepričani, da zaradi užaljenosti, na svoj Instagram objavila fotografijo, na kateri sedi v naročju svojega novega domnevnega ljubimca. 

Bradley Cooper je kot odličen igralec po mnenju javnosti odlično zavedel naivno pevko. Številni verjamejo, da sam ni bil nikoli zaljubljen, je pa to čustvo zagotovo vzbudil v pevki. 

prejšnji članek
Stallonu med snemanjem počilo vratno vretence
Svet slavnih
Stallonu med snemanjem počilo vratno vretence
naslednji članek
Sebastian Cavazza v hudih razmerah v divjini
Svet slavnih
Sebastian Cavazza v hudih razmerah v divjini
#obraziavenija
obraziavenija