svoboda, veselje, sreča Dobra karma

Osupljive misli o obilju in načini, ki ga ...

Simon Kukec Svet24.si

Ste ga videli? Na lastno pest je zapustil ...

jankovic ceferin bobo 2 Reporter.si

Zoran Janković svojega nekdanjega odvetnika ...

klop, klopi Svet24.si

Najbolj nevarna "zverina" v Sloveniji prebujena in...

20200219-00990349 Necenzurirano

Med epidemijo še čistka v policiji

Boris in Sebastian Cavazza Odkrito.si

Kri ni voda

MIHA ROBNIK na crnem 5 Njena.si

MasterChef: To se je zgodilo, ko je javno razgalil...

Tina Maze iskreno o težki poti do zanositve
| K.M.

Tina Maze iskreno o težki poti do zanositve

Tina Maze, Profimedia

Nekdanja slovenska smučarka je prvič iskreno spregovorila o svoji nosečnosti, hčerki Anuk in slovesu od profesionalnega športa.

V včerajšnji oddaji Preverjeno na Pop TV, 4. februar 2020, je o življenju po aktivni športni karieri spregovorila najuspešnejša slovenska alpska smučarka Tina Maze. Zagotovo gre za enega najbolj iskrenih pogovorov v zadnjih letih, v katerem je priznala tudi, da v samem smučanju ni več uživala in da je bilo po koncu kariere vse lažje. Spregovorila pa je tudi o hčerki Anuk, ki bo to soboto, 8. februarja, praznovala svoj drugi rojstni dan. "Moja zgodba je bila precej ... Ne bi se Anuk rodila, če ne bi imela pomoči zdravnikov, ki sem izjemno hvaležna in se jih tudi prav lepo pozdravljam. V UKC Ljubljana so vedno zelo lepo skrbeli zame z Matjažem Tureljem na čelu in ostali zdravniki, ki so skrbeli za moje ginekološke težave. Je bilo kar precej stvari za rešit, preden se je Anuk rodila," je iskreno priznala Mazejeva, ki skupaj s partnerjem Andreo Massijem izjemno uživa v starševstvu. "Lepo je imeti družino, očeta in mamo," je še priznala, s čimer pa je ciljala predvsem na partnerjevo situacijo, saj je ta svoje starše izgubil že pri zelo rosnih letih. 

"Težko je s par besedami povedati, kako je imeti majhnega otroka in imeti to srečo, ker imam nekaj prijateljev. ki nimajo te sreče. To ti da nesmrtnost, ko imaš otroka, postaneš nesmrten, ker se tvoji geni pojavljajo naprej. To kar mi je manjkalo, je družina in zdaj to imam, Pogrešal sem jo kar nekaj časa," pa je o starševstvu povedal Andrea.