GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Rebeka Dremelj: Klavrno začela leto

9. 2. 2020; 09.23
Avtor: Sonja Javornik/Nova
Rebeka Dremelj

foto: dk

Slab začetek, dober konec, si verjetno misli pevka Rebeka Dremelj, za katero se je to leto začelo res klavrno. Najprej je zbolela njena mlajša hčerka, v noči z nedelje na ponedeljek pa so jo še okradli spletni prevaranti.

»Najprej je že takoj po novem letu zbolela triletna Sija. Zaradi noric skoraj nisem šla na smučanje, čeprav smo že vse plačali,« nam je zaupala pevka, ki je že dve leti zaporedoma zaradi hčerkinih viroz ostala brez užitkov na snegu z družino. Ker je imela z noricami že izkušnje zaradi starejše hčere Šajane, je tokrat vendarle sklenila, da se na zimske počitnice odpravi vsa družina. Ampak seveda je upoštevala vse previdnostne ukrepe, da bi zaščitila tudi druge smučarje.

Hčerka v izolaciji

rebeka dremel foto: Osebni arhiv

»Prve dni bolezni smo bili tako ali tako doma v izolaciji, potem pa smo se šesti dan njene bolezni odpravili na počitnice. S Sijo sva bili še dva dni v sobi, v izolaciji, ko pa se je posušila še zadnja kozica, sva se odločili, da je čas, da še midve malo uživava na gorskem zraku in se naužijeva snega,« nam je še zaupala skrbna mamica, ki se je prva dneva z možem Sandijem malo izmenjevala pri Siji. »Imam dva otroka in je prav, da se posvečam obema, zato nisem bila ves čas samo z najmlajšo,« nam je zaupala pevka, ki pravi, da je že prava strokovnjakinja za otroške bolezni, saj vsakič poišče vse mogoče informacije, da lahko kar najbolj hitro pomaga hčerkama.

Nočno opozorilo

rebeka dremelj božič foto: Osebni arhiv

Skoraj takoj po vrnitvi domov pa jo je med spanjem šokiralo sporočilo iz banke. "Ponoči je prišlo obvestilo, da je moj račun za Mastercard nekdo zlorabil, in to za večjo vsoto. Tako sem takoj blokirala kartico, v ponedeljek dopoldne pa sem morala hitro na banko, kjer jesemuredila še vse druge s tem povezane zadeve, zdaj pa upam, da bo dobila ukradeni znesek nazaj,« nam je še povedala pevka, ki se je zdaj spet zavedala, kako ranljivi smo v svetu, kjer se o nas vse ve. »Pa saj praktično nimamo več zasebnosti. Gledajo nas, preverjajo nas skozi telefon, kamero ali prek zvočnikov … Ni čudno, da je vse več tovrstnih prevar, tudi v banki so mi povedali, da so zlorabe, kot se je zgodila meni, čedalje bolj pogoste,« opozarja Rebeka.

prejšnji članek
Zvezdnik Prijateljev sledi le 23 osebam, med njimi tudi Slovencu
Svet slavnih
Zvezdnik Prijateljev sledi le 23 osebam, med njimi tudi Slovencu
naslednji članek
Temna plat šova: 'Dekleta žrtve gledalcev'
Resničnostni šovi
Temna plat šova: 'Dekleta žrtve gledalcev'