venera Dobra karma

Tedenski horoskop: lahko si spremenite usodo, če ...

2_nuša rojs Svet24.si

Fatalna Nuša Rojs zaradi prirojene skolioze ...

marta kos anze logar Reporter.si

Zunanji minister Anže Logar zaščitil bivšo ...

Soča Svet24.si

Starša dečka, ki je utonil v Soči: “CSD nama ...

ZGO2019384558587231003 Necenzurirano

Otroci revolucije iz Tacna #kolumna

IMG_20200723_101912 Odkrito.si

Ivan Gale: Gotovo bom v prihodnosti bolj ...

fotka_pivka Njena.si

Najboljši okusi se začnejo z najboljšo izbiro ...

Ronaldo postavil rekord na Instagramu
| T. J./Vklop

Ronaldo postavil rekord na Instagramu

Profimedia

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je očitno tudi zunaj nogometnih zelenic človek presežkov. Oboževani športnik, ki brani barve torinskega Juventusa, je postavil nov mejnik na Instagramu, saj je prva oseba, ki je dosegla magično številko 200 milijonov.

Govorimo seveda o številu sledilcev. Ta dosežek je presenetil celo velikih uspehov vajenega Cristiana, ki se lahko pohvali s petimi naslovi v ligi prvakov, najprestižnejšem klubskem nogometnem tekmovanju na svetu. »Uau, 200 milijonov!!! Zahvaljujem se vsakemu posebej, da to potovanje vsak dan deli z menoj,« je 'CR7' napisal na Instagramu, in sicer ob videu, ki prikazuje njegov razvoj do enega najboljših nogometašev vseh časov.

Ko gre za število sledilcev na Instagramu, se je na drugem mestu znašla 26-letna glasbenica in igralka Ariana Grande, ki pa Cristianu ni ravno tesno za petami. Ima namreč 173 milijonov sledilcev, kar pomeni, da bo preteklo še kar nekaj vode, preden bo dosegla številko, s katero se lahko pohvali Portugalec. Tretje mesto zaseda 47-letni igralec in nekdanji poklicni rokoborec Dwayne The Rock Johnson, ki ga spremlja 170 milijonov ljudi. Ronaldov največji tekmec, 32-letni argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi, pa ima »le« 142 milijonov sledilcev, kar je dovolj za osmo mesto.