nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, ...

jansa sarec-pl3 Reporter.si

Ker je Marjan Šarec skočil v prazen bazen, bo ...

spar, trgovina, domžale Svet24.si

FOTO: Je slovenske kupce zajela korona histerija?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

Ronaldo postavil rekord na Instagramu
| T. J./Vklop

Ronaldo postavil rekord na Instagramu

Profimedia

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je očitno tudi zunaj nogometnih zelenic človek presežkov. Oboževani športnik, ki brani barve torinskega Juventusa, je postavil nov mejnik na Instagramu, saj je prva oseba, ki je dosegla magično številko 200 milijonov.

Govorimo seveda o številu sledilcev. Ta dosežek je presenetil celo velikih uspehov vajenega Cristiana, ki se lahko pohvali s petimi naslovi v ligi prvakov, najprestižnejšem klubskem nogometnem tekmovanju na svetu. »Uau, 200 milijonov!!! Zahvaljujem se vsakemu posebej, da to potovanje vsak dan deli z menoj,« je 'CR7' napisal na Instagramu, in sicer ob videu, ki prikazuje njegov razvoj do enega najboljših nogometašev vseh časov.

Ko gre za število sledilcev na Instagramu, se je na drugem mestu znašla 26-letna glasbenica in igralka Ariana Grande, ki pa Cristianu ni ravno tesno za petami. Ima namreč 173 milijonov sledilcev, kar pomeni, da bo preteklo še kar nekaj vode, preden bo dosegla številko, s katero se lahko pohvali Portugalec. Tretje mesto zaseda 47-letni igralec in nekdanji poklicni rokoborec Dwayne The Rock Johnson, ki ga spremlja 170 milijonov ljudi. Ronaldov največji tekmec, 32-letni argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi, pa ima »le« 142 milijonov sledilcev, kar je dovolj za osmo mesto.