tovornjakar
Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila droga

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ronaldo postavil rekord na Instagramu

13. 2. 2020; 09.00
Avtor: T. J./Vklop
Cristiano Ronaldo

foto: Profimedia

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je očitno tudi zunaj nogometnih zelenic človek presežkov. Oboževani športnik, ki brani barve torinskega Juventusa, je postavil nov mejnik na Instagramu, saj je prva oseba, ki je dosegla magično številko 200 milijonov.

Govorimo seveda o številu sledilcev. Ta dosežek je presenetil celo velikih uspehov vajenega Cristiana, ki se lahko pohvali s petimi naslovi v ligi prvakov, najprestižnejšem klubskem nogometnem tekmovanju na svetu. »Uau, 200 milijonov!!! Zahvaljujem se vsakemu posebej, da to potovanje vsak dan deli z menoj,« je 'CR7' napisal na Instagramu, in sicer ob videu, ki prikazuje njegov razvoj do enega najboljših nogometašev vseh časov.

Ko gre za število sledilcev na Instagramu, se je na drugem mestu znašla 26-letna glasbenica in igralka Ariana Grande, ki pa Cristianu ni ravno tesno za petami. Ima namreč 173 milijonov sledilcev, kar pomeni, da bo preteklo še kar nekaj vode, preden bo dosegla številko, s katero se lahko pohvali Portugalec. Tretje mesto zaseda 47-letni igralec in nekdanji poklicni rokoborec Dwayne The Rock Johnson, ki ga spremlja 170 milijonov ljudi. Ronaldov največji tekmec, 32-letni argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi, pa ima »le« 142 milijonov sledilcev, kar je dovolj za osmo mesto.

prejšnji članek
Dejan Zavec: kot otrok se je bal kurentov
Svet slavnih
Dejan Zavec: kot otrok se je bal kurentov
naslednji članek
Šokantno slovo: slovenska smučarka se poslavlja
Svet slavnih
Šokantno slovo: slovenska smučarka se poslavlja