cepljenje, dojenček Svet24.si

Dojenčka pomotoma cepili proti covidu

la-palma, lava, izbruh-vukana Svet24.si

FOTO: Lava golta vse pred sabo, a naravi se je ...

blaz1 Svet24.si

Blaž Švab o tem, kaj je počel med poletjem, in ...

milan kucan 1990 bobo Reporter.si

Ljerka Bizilj: Kako sem postala »Kučanova ...

oshkosh, lkov 4x4, matej tonin Necenzurirano

Zakaj Tonin ni razkril, da bo kupil še 100 ...

kmetija, ambrož, nina-radi Njena.si

Nina Radi na Kmetiji našla svojega sanjskega ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Ronaldo postavil rekord na Instagramu
| T. J./Vklop

Ronaldo postavil rekord na Instagramu

Profimedia

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je očitno tudi zunaj nogometnih zelenic človek presežkov. Oboževani športnik, ki brani barve torinskega Juventusa, je postavil nov mejnik na Instagramu, saj je prva oseba, ki je dosegla magično številko 200 milijonov.

Govorimo seveda o številu sledilcev. Ta dosežek je presenetil celo velikih uspehov vajenega Cristiana, ki se lahko pohvali s petimi naslovi v ligi prvakov, najprestižnejšem klubskem nogometnem tekmovanju na svetu. »Uau, 200 milijonov!!! Zahvaljujem se vsakemu posebej, da to potovanje vsak dan deli z menoj,« je 'CR7' napisal na Instagramu, in sicer ob videu, ki prikazuje njegov razvoj do enega najboljših nogometašev vseh časov.

Ko gre za število sledilcev na Instagramu, se je na drugem mestu znašla 26-letna glasbenica in igralka Ariana Grande, ki pa Cristianu ni ravno tesno za petami. Ima namreč 173 milijonov sledilcev, kar pomeni, da bo preteklo še kar nekaj vode, preden bo dosegla številko, s katero se lahko pohvali Portugalec. Tretje mesto zaseda 47-letni igralec in nekdanji poklicni rokoborec Dwayne The Rock Johnson, ki ga spremlja 170 milijonov ljudi. Ronaldov največji tekmec, 32-letni argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi, pa ima »le« 142 milijonov sledilcev, kar je dovolj za osmo mesto.