Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tarot napoved: poudarjeni strahovi in podvojeni dvomi

17. 2. 2020; 04.00
Avtor: Kristina Strašek/Dobrakarma.si
Tarot karte

Tarot napoved foto: Profimedia

V tem tednu je tako pomembno, da prenehate z »žalovanjem« za izgubljenim in se raje osredotočite na opcije, ki so še vedno pred vami.

Kariera


Če si pogledate karto Petica čaš, lahko na njej opazite tri prevrnjeni in dve še vedno stoječi čaši. Kar je pri tem ključnega, je foksu osebe na karti, katere pogled je usmerjen proti prevrnjenim. Kaj torej to pomeni?
Foksu je usmerjen na napačne čaše – priložnosti. Na drugi strani imamo namreč še vedno dve stoječi, ki pa potrebujeta pozornost. V tem tednu je tako pomembno, da prenehate z »žalovanjem« za izgubljenim in se raje osredotočite na opcije, ki so še vedno pred vami. Kaj zato, če se posel morda ni izšel. Prav tako si ne ženite toliko k srcu, če ste bili ravnokar odpuščeni ali razgovor za novo službo ni šel tako, kot ste si želeli. Verjetno ste že neštetokrat slišali, da se vse zgodi z razlogom. Stvari se končajo, ker ne služijo več namenu. V poslu tako ponovno zberite svoje misli in si zastavite nov plan. Ne obupujte, ampak se ponovno dvignite in učite iz napak. Preprečite, da padeta še zadnji dve čaši. Vas navdaja občutek jeze ali žalosti? Ste polni zamer? Zavoljo vas in vaše prihodnosti se s tem tednom s tem tudi soočite in predelajte. Jeza in sovraštvo škodujeta le vam. Zaradi njih boste delali napačne poteze, si ustvarili več sovražnikov kot prijateljev. Kar delate, delajte iz ljubezni in strasti, ne pa iz želje po maščevanju ali iz čistega obupa.
Čustvena plat vam lahko v tem tednu tako poslovno dela težave. Če se počutite izigrane, premislite zakaj. Kaj je oseba naredila, da vas je resnično razočarala? Ste po tihem to pričakovali? Ste videli znake? Ste bili morda naivni? Kaj pa če vam rečem, da ta oseba ni vir težav … je le vmesni člen, ki vas je po svoje opomnil na drugo zgodbo iz vaše daljne preteklosti. Ustvarjen je bil vzorec, ki vas še danes drži v začaranem krogu. Čas je, da spregledate in se prenehate postavljati v vlogo žrtve. Začnite uporabljati svojo energijo na prav način.
Finančno gledano teden ne bo najlažji, a nekateri med vami boste vseeno prejeli določen izkupiček denarja. Zanj boste morali žrtvovati nekaj, kar vam je velikega pomena … morda celo odnos. Premisliti bo treba, ali je količina denarja res vredna tega žrtvovanja. 

Celotno napoved preberite na: www.dobrakarma.si 

prejšnji članek
Elton John sredi koncerta odkorakal z odra
Svet slavnih
Elton John sredi koncerta odkorakal z odra
naslednji članek
Resnica o živilih, ki naj bi zdravila rakava obolenja
Zdravje
Resnica o živilih, ki naj bi zdravila rakava obolenja