pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

ukc ljubljana m24 sr
Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k dobavitelju

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Klara se je v šovu slekla do golega

18. 2. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
klara-perko

Klara Perko foto: RTL

Klara Perko, ki ste jo lahko spoznali v hrvaškem šovu Sanjski moški, se je že pred leti mudila pred resničnostno kamero. A tedaj ni bila tako zadržana, v šovu je namreč sodelovala povsem gola.

Klara Perko je leta 2014 z udeležbo v nemškem šovu Adam išče Evo v svojem domačem kraju dvignila nemalo prahu. Gre namreč za resničnostni format oddaje, v kateri so štirje tekmovalci, dve ženski in dva moška, popolnoma goli na plaži Tahitija preživeli 15 dni. Klara je tako s sotekmovalko in dvema moškima popolnoma gola preživljala dneve in noči, pri čemer so morali skupaj spati na isti postelji. Cilj šova je, da se med dvema kandidatoma rodi naklonjenost, kar se je zgodilo ravno Klari, ki je premagala svojo konkurentko in osvojila Adama.

Klara Perko foto: RTL

Medtem ko so se nemški gledalci navduševali nad Klarinimi oblinami, pa njeno udeležbo v šovu v rodni deželi niso prav dobro sprejeli. Klaro in njeno družino je čakalo težko obdobje, tekom katerega so se spopadali z ogovarjanjem in žaljivimi komentarji. Kot je tedaj pojasnila medijem, so bili njeni domači in prijatelji v velikem šoku, počutili so se namreč močno osramočene. No, a Klare slednje ni ustavilo, da bi zavrnila ponudbo, ki jo je prejela v nadaljevanju. Mladenka je namreč znova odvrgla oblačila, tokrat za neko nemško revijo.

prejšnji članek
Kdo bo blestel na letošnji podelitvi glasbenih nagrad brit?
Svet slavnih
Kdo bo blestel na letošnji podelitvi glasbenih nagrad brit?
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
#nasazenazenska
nasazenazenska