Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Voditelje navdušila seksi rdečelasa nekdanja članica Foxy Teens

17. 2. 2020; 08.00
Avtor: PR
Nika Krmenc

Nika Krmenc foto: Hitradio Antena

Pevko Niko Krmec mnogi poznajo kot nekdanjo članico skupine Foxy Teens ter najboljšo prijateljico pevke Ines Erbus. Lepa rdečelaska, ki je ena izmed najbolj priljubljenih vplivnic na Instagramu, je bila posebna gostja v novem gverilskem coverju Hitradia Antena.

Voditelji Matic Herceg, Alen Podlesnik in gospod Birko so se odpravili v Arboretum, kjer so snemali gverilski cover z naslovom Rožica, priredbo hita Memories, skupine Maroon 5. Pridružila se jim je Nika Krmec, nad katero so bili navdušeni. »Jaz sem se prvič preizkusil kot pevec v coverju, super je bilo. Med snemanjem smo se ves čas smejali, Nika pa je ena velika sončica,« je povedal Matic, ki skupaj z Jerico Zupan in Jeanom Frbežarjem vsako jutro zbuja poslušalce v Anteninem zajtrku.

Tudi njegov sodelavec Alen Podlesnik, ki zabava poslušalce na poti domov, med 14h in 18h, je sprejel prav poseben izziv. »Pred petjem imam že od nekdaj neke vrste fobijo in super jo je bilo premagati. Snemanje je bilo spontano in zabavno, kljub temu, da smo se večino časa preganjali po gredicah v Arboretumu. Niki se pozna, da je odrasla na odru in pred kamerami. Ideje kar letijo iz nje in ne glede na to, da znamo biti fantje naporna družba, smo se super razumeli. Ne vem, kako to, da nismo (še) sodelavci,« je sklenil Alen.

prejšnji članek
Se je končno pobotal s sinom?
Svet slavnih
Se je končno pobotal s sinom?
naslednji članek
Denis Avdić takole užival s svojim sinom
Svet slavnih
Denis Avdić takole užival s svojim sinom