bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lea Sirk o medijskem linču

25. 2. 2020; 08.30
Avtor: K.M.
lea sirk evrovizija

Lea Sirk foto: Profimedia

Slovenska pevka je leto dni po svojem največjem škandalu, doživela novo medijsko izpostavljenost. Kaj pa pravi o samem medijskem linču?

Lea Sirk je bila včeraj gostja oddaje Zadnja beseda, kjer je beseda tekla o medijskem linču, povod za to pa je bil samomor britanske voditeljice Caroline Flack, ki si je pretekli teden po mesecih medijskega izpostavljanja in resnično umazanega poročanja britanskih medijev vzela življenje. Lea se je s škandalom soočila pred točno letom dni, ko je na javni televiziji čustveno in s kletvico izrazila svoje mnenje. 

"Ko se ti takšna stvar zgodi, kar hitro preleviš krivdo na medije, čez čas pa ugotoviš, da si to naredil sam. Mediji seveda čakajo, to je normalna stvar. Ugotoviš, da si v kakšni stvari ravnal nezrelo, pa ne, da bi se za to opravičeval," je priznala Lea in dodala: "Je pa težko in priznam, da je trajalo kar ene pol leta, da sem normalno stopila na oder, da sem se spet počutila samozavestno v tem, kar počnem." Lea je še razkrila, da je po lanskoletnem škandalu dobila številna sporočila, tudi po klasični pošti, ki je ljudje niti ne uporabljajo več. 

Jadranka Juras pa je dobro povzela stanje medijskih oseb. "Medijske osebe večinoma dajejo svojo zasebno življenje na 'izvolite' in ko to narediš, se lahko zgodijo takšne stvari. Ko sem bila jaz medijsko izpostavljena, so moje kolegice odpirale svoje domove, kazale svoje omare, družinske člane. Posledica tega je, da ne moreš reči, ko želiš nekaj skriti, sori, zdaj pa te ne spustim v svoj dom."

prejšnji članek
Jernej Tozon s svojo novo prijateljico
Svet slavnih
Jernej Tozon s svojo novo prijateljico
naslednji članek
Dermatologinja razkriva: so invazivni postopki res edina rešitev proti staranju?
Moda&Lepota
Dermatologinja razkriva: so invazivni postopki res edina rešitev proti staranju?
#nasazenazenska
nasazenazenska