svoboda, veselje, sreča Dobra karma

Osupljive misli o obilju in načini, ki ga ...

Simon Kukec Svet24.si

Ste ga videli? Na lastno pest je zapustil ...

jankovic ceferin bobo 2 Reporter.si

Zoran Janković svojega nekdanjega odvetnika ...

Janša kongres govor Svet24.si

Janša napada, NSi zadevo prepušča ...

20200219-00990349 Necenzurirano

Med epidemijo še čistka v policiji

Boris in Sebastian Cavazza Odkrito.si

Kri ni voda

MIHA ROBNIK na crnem 5 Njena.si

MasterChef: To se je zgodilo, ko je javno razgalil...

Princ Harry se je sam vrnil v Anglijo in ni videti navdušen
| K.M.

Princ Harry se je sam vrnil v Anglijo in ni videti navdušen

Princ Harry ob prihodu v domovino, Profimedia

Njegove delovne obveznosti za kraljevo družino se uradno zaključijo konec marca, zato se je sam vrnil v Anglijo. Po nekaterih poročanjih naj bi se v prvem tednu marca na zahtevo kraljice vrnila tudi Meghan Markle in Archie.

Kljub temu, da želita čim hitreje zbežati, morata vsaj še mesec dni opravljati svoje dolžnosti. Princ Harry je moral tako danes uradno odpreti dogodek v Edinburgh v povezavi z njegovim novim projektom, s katerim bo spodbujal k bolj ekološkemu potovanju. Nekateri kritiki nad tem niso navdušeni, saj je čez ocean spet letel z zasebnim letalom, kar zagotovo ni ekološki način potovanja.

Harry naj bi še nekaj dni sicer ostal v Evropi, saj ima nekaj obveznosti s še enim lastnim projektom, igrami za vojne veterane. Številni pa verjamejo, da naj bi se mu naslednji teden pridružila tudi žena in sin, saj naj bi njuno prisotnost na uradnem dogodku zahtevala sama kraljica. Tukaj lahko preverite, katerega dogodka naj bi se udeležila celotna kraljeva družina >>KLIKNITE<<

Po fotografijah sodeč pa princ Harry ob prihodu v svojo domovino ni bil pretirano navdušen. Njegova volja pa se je še poslabšala, ko je na letališču zagledal fotografe.